Pos system

Bruger din forretning det rigtige POS System?

Hvis du driver forretning og handel, så har du med stor sandsynlighed et POS System. Det er nemlig et system til din kasseterminal, som bliver brugt i mange brancher. Hvadenten det er den lokale bager eller isbutik, eller det er i lufthavne og på festivaller, så er sådan et system handy at have ved hånden.

Hvad er et POS system helt præcis?

POS står for Point of Sale, og er det tekniske system du bruger som kasseterminal. Det er altså de funktioner der dukker op på skærmen i din kasse, eller rettere den software kasseterminalen anvender. Ja, faktisk kan man sige at et POS system består af både software og hardware for det er selvfølgelig det tekniske ‘indeni’ systemet, men også det udenpå. Kender du allerede lidt til POS systemer, så kender du sikkert også mærket Vectron. Det er nemlig et af verdens største udviklere af betalings systemer. Så meget mere grund er der til at få det netop den POS løsning.

Giv kunder og ansatte den optimerede oplevelse

Med et godt POS system forbedres både ydeevnen og service oplevelsen. Der er ikke noget værre end et betalings system som er evigheder om at gå igennem, og hvor de fleste ting skal scannes eller tastes ind manuelt. Det er faktisk en ganske negativ oplevelse for både ekspedient og kunde. Og så kan det være en dyr affære. Kunder gider nemlig oftest ikke en langsommelig betjening, og finder måske et andet sted at gøre deres køb. Med et godt POS system er du i stand til at give både dine ansatte og dine kunder en optimeret service oplevelse.

Forskellige POS systemer har forskellige funktioner, og kan forskellige ting. Derfor handler det om at vælge det system som tilbyder den løsning, som passer til netop din forretning. Er det en forretning hvor mange individuelle varer skal tastes ind, så kan det godt betale sig at have et POS system, hvor vare grupperne er delt ind i forskellige produkt kategorier. Det før det nemlig nemmere og mere overskueligt at finde netop dén vare du som ekspedient leder efter. det kan være ‘æbler’ under ‘frugt’, ‘spandauere’ under ‘wienerbrød og kager’ etc.

Brugervenlighed er nøglen

Et POS system har mange funktioner, som passer til den måde der drives forretning på i dag. Heldigvis er systemerne meget brugervenlige og nemmere at navigere rundt i. Det er nemlig en vigtig faktor, når personalet skal betjene det. Det er uanset om systemet foregår på en computerskærm, en tablet eller en smartphone.