Eventbureau i København sætter rammerne

Eventbureau i København sætter rammerne

Jeg var for nyligt til TED Talk her i København. Det var et eventbureau i København, som havde sat rammerne for tre højstående erhvervsfolk fra Google, Apple og New York Times samt YouTuberne Zoe Sugg og Erik Conover til at diskutere nudagens medier.

Eventbureau i København satte rammer for en fantastisk dag

Det var et eventbureau i København, som havde sat rammerne for den helt igennem fantastiske dag i sidste uge. Det var ligesom sat op som et seminar, med forskellige diskussionspunkter og events. Jeg hørte blandt andet en debat mellem en Google medarbejder, en journalist fra New York Times samt Youtuberen Zoe Sugg som handlede om, hvordan uge fremstiller sig selv på Sociale Medier. Zoe Sugg holdte selv et oplæg om angst og depression, og hvordan Sociale Medier kan være en god ting i denne sammenhæng, hvis det bliver brugt korrekt. Derudover var der spørgerunde, da Zoe Sugg og Erik Conover holdte oplæg om det professionelle aspekt ved YouTube, og hvordan de rent faktisk lever virkelig godt af blandt andet at arbejde sammen med virksomheder omkring det der hedder sponsoreret indhold. Det var virkelig spændende at høre om, og jeg lærte rigtig meget både om vores tid i det hele taget, men også konkrete ting, som jeg kan bruge i hverdagen på det reklamebureau, som jeg arbejder for.

Midt i København

Arrangementet foregik mit i København, hvilket slet ikke var til at mærke, så snart man var indenfor. Det var et eventbureau i København, som havde arbejdet hårdt på rammerne for dagen, og det havde de simpelthen gjort så godt. Lige når man trådte ind, var bygningen ligesom lavet om til rummet, men baggrundsmusik, som lød meget fremtidsagtig. Derefter fik man sit navneskilt med firmanavn og man kunne mingle med alle de andre erhvervsfolk, som var inviteret til dagens event. Jeg talte faktisk med rigtig mange mennesker, som kunne blive fremtidige kunder hos os, så det var en success. Jeg kom alene, så det var bare med at klø på med visitkortene og med at lære nye mennesker at kende. Jeg talte faktisk også med medarbejdere fra Apple i et kvarters tid, da vi havde frokost. Jeg kom ved et tilfælde til at stå ved siden af ham ved buffeten, så jeg så mit snit til lige at hilse på. Det blev også til en rigtig spændende samtale. Jeg synes i det hele taget at det eventbureau i København, som havde arrangeret dagen, havde lagt om til gode samtaler og masser af læring.

Læs også om teambuilding i København her.

Skriv et svar