I dag her på bloggen, skal vi tale om fødevarehygiejne kursus. Har du nogensinde taget sådan et? Det er vigtigt, at virksomheder, som håndterer fødevarer

Fødevarehygiejne kursus, læs med i dag

Hej alle sammen! I dag her på bloggen, skal vi tale om fødevarehygiejne kursus. Har du nogensinde taget sådan et? Det er vigtigt, at virksomheder, som håndterer fødevarer, har gennemgået sådan et kursus. Hvis man ikke håndterer mad rigtigt, så kan der nemlig opstå bakterier, som vi kan blive syge af. Læs med. 

Fødevarehygiejne kursus til virksomheder

Det er vigtigt, at virksomheder, som har med fødevarer at gøre, har gennemgået et kursus i håndtering af disse. Hvis det ikke bliver gjort korrekt, kan man nemlig komme ud for, at der skabes bakterier, som kan gøre folk syge. Der er derfor kommet øget fokus på uddannelse af personale og virksomhedernes ansvar i forbindelse med fødevarehygiejne. Fødevarestyrelsen, har jævnligt kampagner indenfor dette område, for der er brug for viden om hvordan man som virksomhed skal varetage fødevarer korrekt, og dette kan kurset hjælpe med. Hos Eurofins Steins har de jævnligt kurser indenfor dette, og det betyder også, at de har stor erfaring i afholdelse af fødevarehygiejne kursus for medarbejdere på alle niveauer. Det har derudover viden om hvilke faktorer, det er mest relevant at fokusere på, og praktisk erfaring med problemstillinger indenfor fødevaresikkerhed. Du kan derfor stole på, at deres kurser er fuld af kvalitet og information, som I kan bruge I jeres virksomhed.

Mere om kurset

Dette fødevarehygiejne kursus tager 3 timer, og der er plads til op til 15 medarbejdere på ét kursus. Kurset tager udgangspunkt i praktisk erfaring, og der anvendes billeder til at illustrere de pointer, som I skal lære. Ligeledes lægges der stor vægt på gode diskussioner mellem undervis­eren og deltagerne. Det er altså ikke bare et oplæg, hvor man skal lytte, man får også lov at deltage og være aktiv. Og hvad får man så ud af kurset? Efter kurset har medarbejderne en god viden om, hvilke parametre der er vigtige at styre, for at kunne sikre god fødevarehygiejne. Kurset i fødevarehygiejne henvender sig både til nyansatte og erfarne medarbejdere, der har brug for en genopfriskning af viden på området, og det henvender sig ligeledes til alle størrelser af virksomheder. Hvis du gerne vil kontakte dem, så kan du finde deres hjemmeside via linket, som jeg har sat ind i dette blogindlæg lidt længere oppe. Jeg håber, at du kunne bruge denne artikel. Lad mig vide i kommentarfeltet, om du kontakter virksomheden og om I kunne lide kurset.

Du kan også læse mere på bloggen lige her.