gældsrådgivning

Gældsrådgivning har givet mig lysere fremtidsudsigter

Hvis din økonomi ikke ser for godt ud, så vil jeg klart anbefale gældsrådgivning. Det endte jeg selv med at benytte, og det er seriøst den bedste beslutning jeg længe har taget i forhold til min økonomi og mit liv.

Derfor valgte jeg gældsrådgivning

Hvis du har set Luksusfælden i fjernsynet, så har du sikkert set hvordan rigtig mange mennesker er endt ud med gæld som bare er hobet sig op, og blevet større og større. Det var nok også lidt tilfældet for mig. Det var derfor jeg endte med at søge gældsrådgivning. Min økonomi har ikke altid varet dårlig, men desværre fik jeg startet en spillegæld da jeg var ung.

Det har været en udfordring for mig at få betalt mine forskellige lån tilbage, særligt de quick lån som jeg var så dum at tage i pressede situationer. Jeg har egentlig nok også bare levet en livsstil, hvor jeg ikke har tænkt voldsomt meget over mit forbrug. Jeg boede, da jeg var yngre sammen med nogle kammerater, og vi brugte alle en her del penge på at gå i byen, bestille mad osv.

Ændring af livsstil

Jeg har med årene fået opbygget nogle ret dårlige vaner, som bare har været svære at ændre på. Jeg tror at mange i bund og grund kan nikke genkendende til min situation. Du behøver ikke have stået med dårlig økonomi og være endt ud i gældsrådgivning, for at kunne relatere til min situation. Vi har alle vaner og livsstile som vi prøver at slippe af med,

For nogle er det rygning, for andre overvægt, og i mit tilfælde altså en dårlig økonomi. Jeg har uden det helt store held forsøgt at vende min økonomi flere gange, og blev faktisk anbefalet af en bankrådgiver at søge gældsrådgivning. Jeg endte derfor med at opsøge et firma som kunne hjælpe mig med at få styr på mine penge igen.

Lidt som eksperterne fra Luksusfælden

Det minder faktisk en lille smule om det du ser i Luksusfælden – dog uden offentlighedens øjne. Jeg må sige at jeg faktisk fik en her del rigtig god rådgivning. Jeg fik lagt et budget som skulle overholdes, og hele processen blev gjort meget visuel for mig. Ja, de forhandlede også med mine kreditorer og fik forhandlet min gæld væsentligt ned.

Det har betydet at jeg kan være gældfri en hel del år end før beregnet, og hvis jeg spiller mine kort rigtigt, kan jeg med tiden også få et større rådighedsbeløb til mig selv (eller betale mere af til mine kreditorer). Der er gået helt sport i den for mig, med at lægge budget og overholde det, og jeg nyder virkelig hvor meget styr jeg har fået på det efter en gældsrådgivning.