Hvilken pris på tatovering i København?

En tatoverings pris varierer, alt efter hvor meget man skal have lavet. Det kan være et stort eller lille projekt, og detaljeringsgraden kan variere, alt efter hvad du skal have lavet. Derfor kan timeprisen ændre sig, og ventetiden på at få en tid, er også afhængig af projektets størrelse. Her vil der komme nogle vejledninger angående pris tatovering København.

Timeprisen kan som sagt variere, alt efter hvad du skal have lavet, og hvem der laver det. Der er forskel på prisen, afhængig af om det er en nybegynder der udfører arbejdet, eller om det er en med mange års erfaring i branchen.

Typisk vil en nybegynder tage mellem 500 og 800 kroner i timen, hvilket munder ud i 5000-7000 kroner for et fuld sleeve.

En selvstændig med 3-5 års erfaring vil typisk tage mellem 800 og 1000 kroner i timen, hvilket resulterer i 8000-10.000 kroner for et fuld sleeve.

En etableret tatovør med mere end 10 års erfaring, vil nok tage et sted mellem 1000 og 1500 kroner i timen.

Prisen følger med kvaliteten

Dybest set får du hvad du betaler for. Som nævnt i ovenstående, er tatovørens erfaring proportionel med prisen. Jo mere erfaring, jo dyrere tatovering. Når det handler om pris på tatovering i København, er det altså værd at have for øje, hvilken tatovering du har i tankerne. Hvis det er en lille ‘sjov’ en, som ikke fylder meget, og måske kan skjules med tøj, kan man gå med den mere uerfarne, og dermed få en billigere pris.

Hvis du modsat har et stort projekt i tankerne, hvor tatoveringen er meget synlig og fylder meget, kan du med fordel vælge en erfaren tatovør. Muligvis en du har kendskab til, hvor du ved hvad du får.

Når det kommer til pris på tatovering i København er det også væsentligt, at det foregår i et professionelt miljø, hvor hygiejne og kontrol er i højsædet.