Liggende sygetransport til dig og familien

Liggende sygetransport – Hvad er det ?

Hvis man selv, eller en fra familien har dårlig helbred, er det rart at vide at der altid er nogen, der kan komme og køre dig til lægen når du har det skidt. Hvis man dermed er en situation, hvor lægebehandling ikke behøves akut så er en ambulance jo ikke en mulighed. Den traditionelle ambulance er netop egnet til situationer, hvor patienten har brug for akut hjælp. Derimod er liggende sygetransport en fremragende suppleant til den almene danske ambulance. Læs mere om forskellen på de to lægetransportmidler i artiklen her!

Liggende sygetransport – Almen ambulance

Når man kigger på den almene ambulance og liggende sygetransport, er der egentlig ikke meget stor forskel på køretøjerne. Den største forskel er muligheden for at behandle patienter under køreturen. Altså har en normal dansk ambulance en hel masse forskelligt udstyr og værktøjer ombord, som reddere kan bruge til at behandle patienten under køreturen.  I takt med at liggende sygetransport ikke bruges i forbindelse med akutte patienter, er der ikke noget behov for at have denne slags udstyr.

Selvom der ikke findes special udstyr ombord på køretøjet, er der selvfølgelig det nødvendige udstyr der skal til for at få patienten fra A til B. Bilerne er blandt andet udstyret med en akut kuffert der har ekstra ilt, hjertestarter og meget mere. Ikke nok med det, så er liggende sygetransport, ligesom den almene ambulance, bemandet af reddere som altid er forberedt på en uventet situation. Disse mænd og kvinder er nemlig alle sammen uddannet i sygetransport eller ambulance kørsel, så man ved at man altid er i sikre hænder på nogen der rent faktisk kan sit fag.

Transporten gælder også almene lægebesøg

Liggende sygetransport er for til at give patienten og den tilhørende familie den nemmeste oplevelse muligt i forbindelse med sygeperioden. Derfor gælder transporten af patienter til en lang række forskellige medicinale faciliteter. Herindunder kan man blandt andet blive transporteret til en af følgende steder:

  • Sygehuse
  • Privatklinikker
  • Speciallæger
  • Kiropraktorer
  • Fysioterapeuter

Hvilke fordele kan jeg få ud af det?

Udover at det skaber en mere overskuelig hverdag for hele familien, som er påvirket af sygdomsperioden, så kan det også være smart hvis man rejser meget. Hvis man pludselig føler sig syg et sted i Europa, kan man få hjemkørsel. Herudover kan man blive transporteret frem og tilbage fra lufthavnen.

Kiropraktik er en ældgammel behandlingsmetode, som stammer helt tilbage 1800 tallet. Læs mere om hvad du skal kigge efter, når du søger kiropraktor i København.