I dag her på bloggen skal vi tale om datostempel og hvordan du kan få sådan et i din virksomhed. Jeg håber, at du vil læse med.

Datostempel: skal du have sådan et?

Hej alle sammen! Så skal vi lige tale lidt gode råd til erhverv i dag her på bloggen. Det skal nemlig handle om datostempel og hvordan du kan få sådan et i din virksomhed. Læs med og lær meget mere.

Datostempel: skal du have sådan et?

Jeg har et datostempel på arbejdet, som jeg er svært glad for. I ved jo godt alle sammen, hvor meget jeg elsker accessories til skrivebordet. Og jeg elsker at fortælle jer om nye ting, som jeg finder. Denne gang skal det handle om 3 forskellige ting: et datostempel, en gul notesbog og en klipseholder. Jeg troede egentlig ikke, at jeg ville bruge datostemplet særlig meget, men det gør jeg rent faktisk. Måske fordi det er så sejt i looket. Det står fremme på mit skrivebord, fordi det bidrager til æstetikken. Det er nemt at bruge, og jeg har købt både sort, blå og lilla sværte til det. Firmaet som jeg i dag vil sætte fokus på har stempler til ethvert formål, og det er mega sejt, alt det, som man kan bestille.

Accessories gør mig glad

Nu har jeg fortalt lidt om datostemplet. Jeg bruger virkelig mit datostempel nærmest hver eneste dag. Hvis ikke hver dag så hver anden. Men en anden ting, som jeg også bruger konstant er min gule notesbog. Det firma, som jeg sætter fokus på, har en fabrik der laver stempel til virksomheder og andre personer, som kunne have brug for et stempel. Det laver også mange andre ting end stempler, og der har jeg altså forelsket mig i den her notesbog. Den er A4 størrelse, har linier og er hverken tyk eller tynd. Bare lækker. I ved, at jeg kun anbefaler virksomheder, som jeg virkelig synes er fede. Og du har er jeg altså bare faldet pladask for. Jeg har lyst til at købe det hele. Jeg har linket til firmaet længere oppe i denne blogpost. Det sidste, som jeg købte hos dem er den her lilla og hvid prikkede klipseholder. Det lyder måske mærkeligt, men den er sådan lidt i HAY-stil og så er den magnetisk, så klipsene ligesom suger sig fast til den. Det er smart. Det ser sejt ud, og det er smart. Jeg håber, at I er blevet inspireret af dette indlæg. Måske I har lyst til at købe lidt ting til kontoret? Det har jeg ihvertfald. Igen.

Du kan også læse mere her.