Hvor er det dejligt, at I kommer herinde og læser med. I dag vil jeg give gode råd ang. graffitirens. Hvad er det?

Hej bloggen! Hvor er det dejligt, at I kommer herinde og læser med. I dag vil jeg give gode råd ang. graffitirens. Hvad er det? Hvordan kan man få graffiti væk? Det vil jeg forsøge at svare på i dag herinde. Læs med.

Graffitirens reder dig fra hærværk

Jeg er virkelig ikke tilhænger af graffiti. Jeg ved godt, at det er svært når man forbyder noget. Så har de unge grupper endnu mere lyst til at gå amok med spraydåsen. Men er der noget værrere, end når man skal med s-toget og det tog der så kommer, er fuldstændigt smurt ind i graffiti? Nej tak, siger jeg bare. Men kan ikke se ud af vinduerne indefra, det er grimt, det er hærværk. Så i dag vil jeg tippe jer om et firma, som tager ud og laver graffitirens. Det er hos mange forskellige mennesker; virksomheder som private. Fordi ud over s-togene, som jeg lige var inde på, så er der så mange personer i Danmark, som oplever hærværk på deres ejendomme med graffiti og overmalede facader. Så jeg vil tippe jer om dette firma der laver graffitirens. Hvem er dette firma? Hvad kan de? Læs med.

Hvem er dette firma og hvad kan de

Den virksomhed, som jeg taler om i dag er en virksomhed, som er specialister i graffitirens med mange års erfaring på bagen. Jeg har haft besøg af dem to gange i min restaurant i indre by, hvor der havde været hærværk over natten. Det er SÅ grimt. Dette firma kan rykke ud til langt de fleste graffiti opgaver inden for 24 timer, hvilket jeg virkelig var glad for i begge situationer. Jeg har virkelig haft nogle forfærdelige oplevelser med graffiti… Det kan du nok godt høre på hele min tone omkring dette. Man føler sig bare så hjælpeløs når det bliver ved og ved. Selvom jeg “kun” har haft hærværk med graffiti og efterfølgende har måttet få graffitirens to gange, så er jeg godt træt af det. Derfor vil jeg også gerne fortælle jer om det her graffitirens, som er noget af Danmarks bedste. Det kan være forebyggende, så det næste graffiti faktisk slet ikke kan sidde fast på muren. Super smart, og det er selvfølgelig det, som jeg fik. Det er klart. Jeg skal ikke rammes igen, det er én ting, der er sikkert.

Læs mere her. Jeg håber I har en dejlig aften derude alle sammen.