I dag her på bloggen skal vi tale om, hvordan en Adwords Specialist kan hjælpe dig med at fremme synligheden af din webshop eller anden hjemmeside.

Adwords Specialist kan hjælpe dig

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om, hvordan en Adwords Specialist kan hjælpe dig med at fremme synligheden af din webshop eller anden hjemmeside. Hvordan kan det være godt for din virksomhed? Og hvorfor er adwords vigtigt? Læs med i dag her på bloggen og lær mere. 

Hvad er en Adwords Specialist?

En Adwords Specialist er en person, som er masser erfaring og viden indenfor digital markedsføring. Denne person er god til at sætte Google Adwords kampagner op og kan hjælpe dig med, hvordan du får drevet endnu flere kunder til netop din hjemmeside fremfor dine konkurrenter. Med en Google Adwords kampagne kan den dygtige specialist målrette din kampagnes annoncer specifikt til den målgruppe, som du gerne vil ramme. Det vil sige, at dine annoncer bliver vist til kunder i bestemte geografiske områder, køn, alder eller lignende. Det kan for eksempel være, at du vil ramme kunder i en bestemt by i Danmark, eller en bestemt region. Det kan også være inden for en angivet radius af, hvor din butik ligger, så den dukker op for folk, som rent faktisk kan tage hen i din butik fysisk. Men lad os tale lidt mere om, hvad en adwords specialist kan hjælpe dig med nedenfor.

Opsætning af din Google konto

Lad os lige tale lidt mere om, hvad du får med i “pakken”, når du hyrer en Adwords Specialist til at hjælpe med din webshop eller hjemmesidekampagne. Du får hjælp til søgeordsanalyse, adwords kampagner, google annoncer, opsætning af Google Analytics & Tag Manager, udarbejdelse af klik-budget, rådgivning omkring markedsføring på Google, opsætning af Remarketing og budget, konverteringssporing, samt opsætning af Google Displayannonce og budget. Det er helt ligemeget, om du ønsker at tiltrække nye kunder til din butik, få flere besøg på din hjemmeside, eller få eksisterende kunder tilbage, så er AdWords ideelt. Det kan også være, at du søger en ny medarbejder til en stilling, så kan man bruge denne funktion også. Der er masser af ting, som du skal sætte dig ind i i forhold til at bruge google adwords, og det kan din specialist hjælpe med. Så tag kontakt i dag og få hjælp til en kanon kampagne på internettet. Du kan finde kontaktinformation via linket længere oppe i denne blogpost. Jeg håber, at du er blevet lidt klogere på dette ret komplekse emne.

Du kan også læse mere lige her på bloggen under web kategorien.