Autopolstring puster nyt liv i din gamle bil.

Autopolstring puster nyt liv i din triste gamle bil

Er du træt af din bils udseende, men mangler du samtidig penge til at købe en ny? Bare rolig, der findes andre måder at få drømmebilen! Jeg kiggede online, for at finde løsninger til min kærestes gamle bil, og nøgleordet er autopolstring! Fra den ene dag til den anden fik vi bilen til at gå fra trist og afdanket til lækker og fantastisk. Læs med for at lære, hvordan du kan gøre det samme.

Autopolstring reddede min kærestes bil

Min kæreste gik nærmest hver dag og brokkede sig over, hvordan hans bil så ud. Han har haft den i næsten 9 år, og var blevet træt af det gamle og sørgelige ”look”, som bilen havde fået. Jeg kører ikke selv, og ærlig talt, er jeg bare glad for at blive kørt rundt en gang i mellem. Jeg kunne se, at det var noget som virkelig irriterede ham, og jeg kunne også godt forstå det. For det meste er det ham, som bruger bilen. Da vi ikke havde råd til en ny bil, besluttede jeg mig for at finde en kreativ måde, at give min kæreste sin drømmebil.

Autopolstring reddede bilen.

Jeg fik hurtigt googlet mig frem til den fantastiske verden der hedder autopolstring. Jeg er stor fan af genbrug samt kreative løsninger og syntes at autopolstring var lige os. Det handlede nemlig ikke om at smide noget, som stadig virkede ud. Tværtimod handlede det om, at give min kærestes bil den ”TLC” (tender, love and care), som den fortjente. Især efter så mange gode år. Og resultatet var endnu bedre end vi havde turde håbe på!

Til dig der ikke ved hvad autopolstring går ud på…

Man siger, at det er det indeni, der tæller. Jeg synes, at denne filosofi matcher magien bag autopolstring. Man fokuserer nemlig på, hvad der forgår i bilens interiør. Det vil sige, at man kan ændre på alt, der er inde i bilen, fra rattet og gearkassen til sæderne og gulvet. Der findes mange forskellige ratbetræk, gearmanchet og selv dørpaneler, som du kan vælge imellem. Der er noget for enhver smag – din bil kommer til at se helt anderledes ud!

Jeg anbefaler autopolstring til alle

Da jeg først fortalte min kæreste om konceptet bag autopolstring, var han ret skeptisk. Jeg var lige nødt til at vise ham KA-Autosadelmagers hjemmeside, inden han begyndte at blive spændt på idéen.

Autopolstring giver bilen en makeover.

Sammen fandt vi på sjove og seje kombinationer, som inkluderede ompolstring, ombetrækning og nogle små reparationer, som KA-Autosadelmager også byder på. Kæresten brokker sig bestemt ikke længere, og som tak – og fordi han er enormt sød – bliver jeg nu kørt rundt meget mere! Alt i alt vil jeg bestemt sige, at vores oplevelse med autopolstring var en stor succes!

Skynd dig at trykke på linket, så du også kan få din drømmebil med autopolstring!

Skal du også give hjemmet en lille make-over? Klik for at bestille en gardinbus.

Skriv et svar