autopolstring

Få autopolstring hos en autosaddelmager når bilen trænger til fornyelse

Har du tænkt på at få en autopolstring af din bil? Måske den gevaldigt trænger til nyt gulvtæppe eller sæde betræk, eller måske du blot ønsker at gøre din bil lidt ekstra lækker med logo på sæderne, læder om rettet eller lignende. I indlægget her guider vi dig til hvordan du nemt kan give din bil et helt nyt look.

Forbedring eller fornyelse?

Hvad enten din bil trænger til forbedringer hist og her, eller du blot ønsker at give den et nyt lækkert udseende indvendigt, så kan en professionel autosaddelmager ordne det for dig. De skræddersyr faktisk din bil for dig indvendigt. På den måde får du det resultat du ønsker, og der er endda mulighed for at få en helt unik kabine. Ja, du kan nærmest få en helt ny bil, uden rent faktisk at betale prisen for en ny bil.

Autopolstring til alle biler

Ligesom vi nogle gange har brug for nyt tøj og sko, måske endda lidt make-up til at få os selv til at se lidt bedre ud, så har bilen altså også brug for en kærlig hånd i ny og næ. Nogle gange er en bilvask og en støvsugning nok, mens det andre gange er nødvendigt med ombetrækning af sæderne samt nye gulvæpper i kabinen.

Der er også de gange hvor vi shopper lækre sko og jakker til os selv, bare fordi vi gerne vil have det. Ikke nødvendigvis fordi vi mangler, men mere fordi tingene er lækre, forskønner vores udseende og booster vores selvttillid. Præcis det samme kan gøre sig gældende for vores biler. Bilen bliver lige lidt mere lækker med læderkabine og broderet logo.

Autopolstring med det hele

En autopolstring kan inkludere så meget eller så lidt som du ønsker. Professionelle autosaddelmagere laver alt fra ombetrækning af sæder til indsætning af læderkabine. De kan ligeledes reparere kalecher og vinyltage samt indsætte nyt loft i bilen.

Her er eksempler på opgaver som en professionel autosaddelmager udfører:

  • Brodering af logo på betræk
  • indsætning af sædevarme
  • Ompolstring af gulve og dørsider
  • Ombetrækning af rat og sæder i det ønskede materiale
  • Påføring af sæde overtræk, for at skåne sæderne i bilen

Vælger du et lækkert materiale som læder, så vil din bil ikke blot fremstå mere luksuriøs. Den vil også være nem at rengøre indvendigt. Find gerne en autosaddelmager, som har erfaring med autopolstring af flere former for biler. Hvis de er vant til både at håndtere ‘almindelige’ personbiler og biler i luksusklassen, så kan de helt sikkert også hjælpe dig, med din bil.

Skriv et svar