I dag skal vi tale om betonfliser hos et firma, som har rigtig mange års erfaring på dette område. De har deres helt egen fabrik i Farum

Betonfliser i go’ kvalitet

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om betonfliser hos et firma, som har rigtig mange års erfaring på dette område. De har deres helt egen fabrik i Farum, som de har haft igennem tre generationer. Her holder de nøje øje med kvaliteten, som de tilbyder deres kunder i deres butik.

Betonfliser fra et firma i Farum

Det skal som sagt handle om betonfliser i dag her på bloggen. Det skal handle om et firma, som er virkelig godt styr på det med disse fliser. Leder du efter nye fliser til haven? Indkørslen? Måske skal du have en sti langs huset? Dette betonfirma producerer betonfliser og andre betonprodukter. De støbes alle i Farum på vores egen fabrik, og de består udelukkende af nøje udvalgte materialer af høj kvalitet. De har erfaring gennem tre generationer af familien, og derfor ved deres allerede eksisterende kunder, at kvaliteten er i top i deres mange forskellige varianter af fliser. Kan du ikke helt vælge, så kan du altid tage fat i deres dygtige medarbejdere, som kan give dig et godt råd. Du fortæller dem om dit projekt, og så kan de fortælle dig lidt mere om, hvilke fliser vil passe godt til dit projekt. Fliser er dyre, og derfor skal man også være sikker på, at man vælger en flise, som man har lyst til at se på i mange år.

Over 50 års erfaring

Denne virksomhed har som sagt mange års erfaring igennem tre generationer. Dette giver dem mere end 50 års erfaring indenfor betonfliser og andet støbt beton. De har en stor, inspirerende udstillingshave, som du kan lægge et besøg, hvis du vil se, hvordan de forskellige fliser kan bruges. Denne er faktisk tilgængelig døgnet rundt – believe it or not. Derudover kan du besøge deres indendørs showroom, som har åbent i butikkens åbningstider. Her kan du se mere til brug af de forsekellige betonfliser. Og til sidst kan du søge masser af inspiration i deres super fede katalog, som boomer af inspiration. og yderligere informationer om deres produkter. Du kan også se deres katalog på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Du kan også bestille deres katalog inde på deres hjemmeside, og få det sendt hjem til dig, så du kan kigge på alt inspirationen fra din stue. Så kan du også holde de forskellige inspirationsbilleder op mod dit projekt derhjemme, og finde ud af hvilke betonfliser, som du skal vælge.

Læs mere her.