markedsføring på de sociale medier

Woocommerce webshop kan bygge dit digitale univers

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om et webbureau, som kan bygge din salgshjemmeside som en Woocommerce webshop, og de er virkelig dygtige til både dette program, men også andre, som laver flotte hjemmesider. De har tilmed styr på design, strategi og udbytte. Læs med og lær mere om denne virksomhed.  

Webshops i WooCommerce er kåret til verdens bedste open source webshop system

I dag skal vi tale om et Digital bureau, som kan hjælpe din virksomhed med rigtig mange forskellige ting online.

I dag her på bloggen skal det som sagt handle om en virksomhed, som lever af at designe WooCommerce webshop for virksomheder, der gerne vil sælge deres varer online. Det er i dag vigtigere end nogensinde at have en stabil og godt designet webshop, hvor man kan sælge sine varer. Det ser vi jo også nu her, hvor landet har været i lockdown i mange uger. Så er det vigtigt, at man kan komme ud til sine kunder, uden at de behøver at komme til dig. Du kan komme til dem hjemme i deres stue. Men skal din hjemmeside kunne noget specielt, eller er det bare vigtigt, at den er der. Det er et spørgsmål, som mange stiller. Det er derfor, at det er vigtigt, at få arbejdet lavet af en virksomhed, som har erfaring indenfor området.

Hvad skal din webshop kunne?

Den skal være responsiv for alle formor for webbrowsere. Det kan være, at din kunde besøger din hjemmeside fra deres telefon, men det kan også være, at de kommer til dig fra deres laptop eller stationære computer. Din WooCommerce webshop skal automatisk kunne tilpasse dig dette, så kunden kan shoppe hvorfra de har lyst. Webshoppen skal tilmed være søgemaskineoptimeret, så den kan findes i Google, når dine kunder eller potentielle kunder søger på et produkt, som du har i din webshop. Det behøver ikke være helt præcist det, som du sælger, men hvis du dukker op, fordi du har noget indenfor den kategori, så er der stor sandsynlighed for, at denne kunde besøger din virksomhed istedet for en anden i samme kategori. Derudover er det vigtigt at være klar over, at over 50% af alle søgninger foregår fra mobile enheder. Derfor skal du være sikker på, at du din side er attraktiv fra den mobile enhed. Alle de ting, som vi har talt om er mulige med en WooCommerce webshop. Og hvis der er en enkelt feature, som ikke er mulig, så gør webbureauet det bare for dig. De har nemlig mange års erfaring med at udvikle web selv.

Læs også mere lige her.