I dag skal vi tale om et Digital bureau, som kan hjælpe din virksomhed med rigtig mange forskellige ting online.

Digital bureau kan hjælpe din virksomhed

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om et Digital bureau, som kan hjælpe din virksomhed med rigtig mange forskellige ting online. Men hvad præcis, kan de gøre for dig? Det er et digitalt bureau med fokus på kreative og resultatforbedrende løsninger, og de kan sikre, at du får bedre resultater i din virksomhed. 

I dag skal vi tale om et digital bureau

Det skal altså handle om et digital bureau, som er et fullservice digitalt bureau med fokus på kreative og resultatforbedrende løsninger for dig og din virksomhed. De sikrer, at deres kunder opnår målbart forbedrede resultater i deres virksomheder. Nærmere talt deres digitale fodspor, som er sociale medier, webshops, hjemmesider osv. De har en tilgang til hjemmesider, som består af at sætte sig ind i netop din virksomheds vision, herefter er der strategisk sparring, og tilsidst professionel eksekvering af de valgte strategier. På den måde, er de sikret et godt resultat for dig og din hjemmeside. Men hvorfor vælge dem til at stå for dine hjemmesideresultater? Det skal du netop, fordi de med i deres bagage har erfaring siden 2002 med hundredevis af projekter. Det er 18 års erfaring i branchen! Der er ikke mange virksomheder, hvor du får så mange års erfaring med, når du kontakter dem.

18 års erfaring

Når du kontakter dette digital bureau, så har du med det sammen en garanti for et solidt samarbejde. Deres vision er, at vigtigste er at kigge på hele sin digitale markedsføringsstrategi, og derfor har de også udviklet analyseværktøjer, som går ind og kigger på de væsentlige dele af din online markedsføring. Når de analyserer på din performance på den digitale front, så kigger de på områder som UX & konverterings optimering, on-site søgeordsanalyse, konkurrent søgeordsanalyse, og ads tilstandsrapport. Det er en 360 graders analyse de laver. Den sikrer, at din onlinestrategi giver størst mulig værdi til din virksomhed. Hele tiden. Men lad os kigge lidt på, hvordan succes vil se ud. Det er værd, at investere i god SEO, fordi hjemmesider med god SEO får op til 90% mere trafik over på din hjemmeside. Det er også vist, at hjemmesider med videoer, der er indexerede, faktisk kan øge trafikken til din hjemmeside med mere end 10%. Derudover har du mulighed for at konvertere nye besøgende til dine kunder, som du kender dit produkt og faktisk køber dem. Det er altså værd at investere nogle penge i SEO og andre ting, som får din hjemmeside til at stige med antallet af besøgende.

Læs mere her.