musikundervisning

Musikundervisning til dig der gerne vil blive bedre

Drømmer du om at kunne gøre noget mere ved din musikalitet? Så er musikundervisning måske netop noget for dig. Rytmisk Center i København tilbyder nemlig voksne undervisning inden for musik.

Dit musiske niveau er underordnet

Hvad end du er begynder eller mere øvet inden for musikken, så kan du tage undervisning hos Rytmisk Center. De tilbyder nemlig undervisning af forskellige niveauer. Det vigtigste er at du har interessen – så skal du nok få en masse ud af din musikundervisning. Måske kan du allerede et instrument eller to, eller måske du er glad for at synge. Hos Rytmisk Center er der både mulighed for at lære noder, øve tonearter og selvfølgelig generelt forbedre dine musikalske evner på instrumenter eller med din stemme.

Musikundervisning for voksne i alle aldre

Der er ikke aldersbegrænsning på musikundervisning for voksne hos Rytmisk Center. Det kan være at du efter gymnasiet, har taget et musisk højskole ophold og nu har lyst til at fortsætte arbejdet med rytmik og musik. Det kan også være du lige er gået hjem på efterløn og endelig har tiden til at lære at spille elguitar.

Ofte har man som voksen, en masse forpligtelser som arbejde, børn, hjem osv, men det er i den grad vigtigt at pleje sine fritidsinteresser. Det er faktisk rigtig sundt at gå op i noget. Hvadenten det er musik, windsurfing, ølbrygning, computerspil, maraton eller andet. Vores fritidsinteresser er med til at opfylde dele af vores menneskelige behov, og de giver os et overskud, som vi har brug for i en travl hverdag. Desuden er fritidinteresser ideelle til at få tankerne væk fra hverdagen.

Lad musikken være det sociale samlingspunkt

Uanset om du ønsker at joine med et par venner eller kommer alene, så er du garanteret både underholdning og læring. Til musikundervisning er der både mulighed for at øve instrumenter, lære at synge, skrive dine egne sange og arbejde med musik på computer. Du kan også vælge at spille i band eller synge i kor, så der er rig mulighed for hygge og fællesskab.

Al undervisning foregår på hold, så der er rig mulighed for at møde andre med samme interesse som dig. Alle undervisere er erfarne musikere og musiklærere. Vi mennesker lærer typisk rigtig godt ved selv at prøve, og det giver musikundervisning i den grad anledning til. Med undervisere som selv har sunget og spillet i band i mange år, er der mange tips og erfaringer at hente.