Det skal handle om ejendomsservice i København

Det skal handle om ejendomsservice i København

I dag på bloggen skal det handle om Rengørings Agenternes Ejendomsservice København. Det er en enestående service, fordi Rengørings Agenterne har et hold fuld af dygtige medarbejdere, som hver især har deres område at arbejde med. Du kan lære meget mere om, hvad de præcis kan tilbyde her i dag. 

Lad os tale om ejendomsservice i København

Hej allesammen og velkommen til denne blogpost, som skal handle om den geniale ejendomsservice i København fra Rengørings Agenterne. De udfører kvalitetsservice i Storkøbenhavn hos boligforeninger og firmaer, når der er brug for en vicevært, at få gjort rent, grafittirens, skimmelsanering, solcellevask og vinduespudsning. Lad os tale lidt om ejendomsservicedelen først. Rengøringsagenterne tilbyder også ejendomsservice i København og på Amager for alle typer boligforeninger og erhvervsdrivende. Du kan altså få gavn af denne service, hvis du er en del af en almen eller andelsboligforening, en grund- eller ejerforening eller har et virksomhedsejendom, som skal vedligeholdes. I samarbejde med bestyrelsen eller udlejer, vejleder og sammensætter de den bedste løsning, der passer specielt til jeres unikke behov i bygningen, samt jeres visioner og ønsker.  Rengørings Agenterne knytter et fast team af deres professionelle viceværter til din ejendom, som kommer til at stå for den daglige vedligeholdelse samt andre aftalte arbejdsopgaver. Grunden til, at du får en fast team er, at de kender jer og du kender dem.

Hvilke opgaver står de for?

Rengørings Agenternes Ejendomsservice i København giver dig et hold af viceværter med en bred, professionel erfaring. De har styr på det, både når det kommer til både udendørs og indendørs ejendomsservice og viceværtsservice. Lad os tale lidt om den liste af ydelser, som de kan stå for: døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer m.v., varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn med vaskerier, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, snerydning, saltning m.m. I de kolde vintermåneder tilbyder de også at hjælpe, hvis sneen falder tungt over din ejendom. Hvis du hyrer dem til at rydde sne for dig, så foregår dette (snerydning og saltning) inden kl. 07:00 og indtil kl. 22:00 ved snefalds ophør. Det er altså en meget bred vifte af service, som I aldrig selv skal stå for igen. Så hvad venter du på? Kontakt Rengørings Agenterne via det link, som jeg har indsat længere oppe i denne blogpost. Læs flere tips på bloggen lige her.