Ejendomsservice i København er din nye bedste ven

Ejendomsservice i København er din nye bedste ven

Har du brug for at hyre et firma, som kan varetage alle opgaverne omkring jeres ejendom? Så er Ren Agenters Ejendomsservice i København din nye bedste ven. I dag på bloggen skal det handle om netop denne service, som vi for nyligt har fået i vores ejendom her på Frederiksberg. 

Ejendomsservice i København er din nye bedste ven

Din nye bedste ven er Ren Agenterne, som ikke kun sørger for rengøring på kontore og i ejendomme, men også tilbyder en række Ejendomsservice her i København og på Amager. Ren Agenterne sørger for ejendomme, såsom en almen- eller andelsboligforening, en grund- eller ejerforening, samt en virksomhedsejendom. Når du hyrer Ren Agenterne, samarbejder de med bestyrelsen eller udlejeren, som vejleder dem i forhold til hvad ejendommen har brug for, og hvordan området og bygningen ser ud. Herefter sammensætter de den bedste løsning, der passer specielt til jeres behov, visioner og ønsker for jeres ejendom. Det er super nemt, fordi opgaverne ikke længere ligger på jeres skuldre, men Ren Agenterne i stedet har en ordning kørende, hvor de kommer ud forbi jer, når der skal ordnes ugentlige ting, eller hvis der opstår noget mere unikt, som skal ordnes – såsom snerydning eller et træ, som er væltet.

Du får et fast team af viceværter

Med Ren Agenternes Ejendomsservice i København og på Amager kan du føle dig tryg og stole på, at du altid får god service. Ren Agenterne sætter bestemte viceværter på opgaverne, så det er altid de samme personer, som kommer ud til jer. Dette gør både, at de kender bygningen og området og dermed kan arbejde bedre, men det gør også jer trygge, fordi I kender dem. Og hvad kan de så lave for jer? Jamen, las os gå listen igennem, for den er lang. Ren Agenterne kan sørge for en døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer af ejendommen, varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af jeres storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn af jeres vaskemaskiner og tørretumblere, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, og til sidst tilbyder de også akut service som snerydning, saltning m.m. Det er altså virkelig en fuldtidsservice, som jeres ejendom kan få stor gavn af, så I ikke længere selv skal sørger for disse opgaver på skift. Derudover kan Ren Agenterne selvfølgelig også gøre rent for jer, som er den service de er mest kendt for (deraf navnet).

Læs mere her.