ejendomsservice København

Ejendomsservice København – hvad vil det sige?

Hvis du bor i almen eller andelslejlighed i København, så har du måske overvejet Ejendomsserive København. Ofte når man bor flere i en bygning, og har nogle fællesarealer, så har man brug for professionelle til at hjælpe med at holde dem. Det kommer jeg nærmere ind på i dette indlæg.

Få en vicevært til at ordne fællesarealerne

Det er ofte en vicevært som står for at vedligeholde og ordne det som skal ordnes ved fællesarealerne i en ejendom. Det kan være opgaver som at slå græsset, vande bedene, fikse en pære i opgangen etc. Hvis du er en del af en andels bolig forening, skal I oftest selv stå for at vedligeholde fælles arealerne. Enten ved at  hver lejer bidrager med arbejdskraft, eller også økonomisk, ved at alle betaler til en ejendomsservice i København, som kommer ud og ordner det for jer.

Det varierer fra andels forening til andels forening, hvordan det gribes an. Ofte er der dog en fælles penge pulje, som netop er tiltænkt vedligeholdelse. Derfor kan det godt betale sig at hyre et professionelt firma til at stå for jeres fælles arealer.

Ejendomsservice København er godt givet ud

Når I hyrer en ejendomsservice, så foregår det ofte sådan at der hører en eller flere viceværter med, som jævnligt kommer og vedligeholder den bygning I bor i. Derfor er det også nemt at få fat i dem, hvis I har spørgsmål, eller pludseligt opståede situationer, som skal løses.

Det kan være ganske fordelagtigt at få et firma ud som er specialiseret i ejendomsservice i København, til at ordne de ting I måske ikke selv har tid til eller forstand på. Viceværterne i sådanne firmaer, er ofte godt erfarne, og har hænderne skruet rigtigt på. De er altså beredte på at klare lidt af hvert.

Mere og andet end ejendomsservice

Når man hyrer folk til ejendomsservice så hører en ting som almen rengøring oftest ikke med. Flere firmaer som tilbyder ejendomsservice i København, tilbyder dog også rengøring. Det kan altså nemt tilkøbes, hvis I i jeres ejendom for eksempel ønsker en halvårlig hovedrengøring eller en ugentlig trappe rengøring.

Selve ejendomsservice opgaverne inkluderer dog stadig mange ting. Der sørges bl.a. for tømning af affalds beholder, gade- og gård fejning, snerydning og saltning, småreparationer samt kontakt med håndværkere mm. Ligeledes har viceværterne døgnvagter, hvis noget akut skulle opstå, så der er mange gode fordele ved at være tilknyttet en ejendomsservice København.