I dag skal i tale en masse mode. Det jeg elsker aller mest. Vi skal nærmere bestemt tale om et brand, der hedder Dickies 874.

Dickies 874 nyheder på bloggen i dag

Hej alle. I dag skal i tale en masse mode. Det jeg elsker aller mest. Vi skal nærmere bestemt tale om et brand, der hedder Dickies 874. Har du hørt om det brand før? Hvis ja, så vil jeg gerne høre fra dig i kommentarfeltet. Hvis nej, så læs med.

Dickies 874: lad os tale mode

Det skal handle om mode her i dag sidst på weekenden. Det er noget, som jeg holder meget af. Jeg er vild med at finde nye brands, både til mig og min kæreste. Han går lige så meget op i mode, som jeg gør. Hvis ikke mere. Det brand, som vi skal tale om i dag har virkelig noget helt specielt at byde på. Det er for vildt et brand. Det hedder Dickies 874, og de har alt muligt fedt. Så I har nok gættet det: Vi skal tale Dickies 874 nyheder i dag. Er det noget for dig? Så læs med. 

Mine ultimativt yndlingsstyles

Som lovet, så vil jeg nu komme ind på, hvilke styles fra dette brand, som jeg elsker aller mest. Jeg elsker virkelig deres bukser, som både fåes til mænd og kvinder. Det vil sige, at jeg både kan shoppe til mig og min kæreste på samme tid, hvilket jeg sætter kæmpe pris på. Inde på Dickies 874’s hjemmeside, kan du tage et kig, og finde den style som passer aller bedst til din unikke stil. Dickies sortimentet såsom skatertøj, arbejdstøj og hverdagsbeklædning er noget, som jeg synes dette brand gør særdeles godt. De har virkelig formået at gribe denne generation og gøre dem til loyale kunder. Det er også derfor, at jeg er helt vild med historien bag Dickies 874. Det er et brand med mange år på bagen, som konstant har formået at fornye sig. Derfor har de også erfaring med at lave tøj i god kvalitet, som du trygt kan smide dine penge efter samtidig med, at de er moderne på de områder, hvor det kræves. Deres målsætning er at kunne tilbyde det bedste udvalg fra Dickies i både styles og størrelse i hele Europa. Og de er godt på vej, i hvertfald på det danske marked, hvor de har taget den plads, som de fortjener. Hvor stammer brandet så fra? Jamen det stammer helt tilbage fra 1922, hvor de designede den originale Bib Overall med Williamson Dickie. Derefter designede de den ligeså originale 874 Work Pant i 1970érne.

Læs mere her på bloggen.