Som I jo alle ved, så er jeg boligstylist. Og i dag her på bloggen vil jeg faktisk sætte fokus på mit job, og hvad boligstyling i virkeligheden er for noget.

Er boligstyling noget for dig?

Hej bloggen. Som I jo alle ved, så er jeg boligstylist. Og i dag her på bloggen vil jeg faktisk sætte fokus på mit job, og hvad boligstyling i virkeligheden er for noget. Det er nemlig ret spændende, synes jeg. Læs med.

Er boligstyling noget for dig?

Jeg vil gerne starte med at spørge: Er boligstyling noget for dig? Der er nemlig flere og flere, som køber huse og renoverer dem. Derefter skal de ofte bruge gode råd og vejledning omkring boligstyling. Det er også noget, som man kan arbejde som for en virksomhed som ILVA, som hele tiden dekorerer deres showrooms. Det sammen gælder for IKEA, Paustian osv. Både high-end og budget. Men man kan også have sin egen boligstylistforretning, hvor man arbejder direkte med kunderne. B2C. Det er den måde, som jeg arbejder på, og det er jeg glad for, fordi jeg selv bestemmer hvor mange projekter jeg vil tage ind ad gangen. Hvis der er mange spændende projekter der viser sig, så kan jeg tage så mange, som jeg kan holde til. Jeg kan samtidig tage nul og niks, hvis jeg vil holde pause et stykke tid eller fokusere på andre aspekter af jobbet nogle gange.

Kunderne bliver altid så glade

Hvis der er én ting der er vigtig for os alle sammen, så er det, at vi har en bolig, hvor vi er glade for at bo. Det skal være hyggeligt at komme hjem. Man skal kunne slappe af i sin bolig. Det er ens helle. Det kender vi jo alle sammen. Så det er at være boligstylist er faktisk meget berigende. Det er et arbejde som jeg glæder mig til hver dag, når jeg står op, og det er noget, som inspirerer mig. Kunne du måske tænke dig at komme ind for boligstyling? Jeg tager lige nu nye elever i min online-class, hvor jeg lærer dig alt om boligstyling. Så hvis du er interesseret i dette, så er det klart en måde for dig at lære en masse om det fra en som har erfaring allerede. Jeg vil også anbefale dig måske at købe bøger eller læse på nettet, men jeg vil vove at påstå, at mine classes er meget værd for dig, som gerne vil igang. Du kan skrive dig op via email og så skal jeg nok fortælle mere om det. Jeg håber, at I alle får en dejlig aften derude.

I kan også læse mere lige her.