frokostordning i København

Frokostordning i København gør hverdagen lidt bedre

Ønsker du at forkæle dine medarbejdere? At skabe god atmosfære i virksomheden og øge produktiviteten? Så skal du vælge en frokostordning i København. Med en frokostordning slipper I for kedelige madpakker og får et friskt og varieret udvalg leveret lige til døren. Velbekomme!

Fordele ved en frokostordning

  • Få energi til resten af dagen. En god og sund frokost giver mere arbejdsglæde og overskud hos dig og dine medarbejdere.
  • Slip for madpakkebesværet. Der er ikke meget at råbe hurra for, når det kommer til maste madpakker, der har ligget flere timer i tasken. Selvom en klassisk leverpostejmad har sin charme, smager den altså bedre på friskbagt rugbrød.
  • Spis frokost lavet af professionelle kokke. Altid af høj kvalitet og af de bedste råvarer.
  • Forkæl jer selv med kage én gang om ugen. På den måde behøver I ikke have en intern kageordning. I kan bare nyde, at desserten kommer til jer.

Frokostordning i København med fokus på madspild?

Vil du gerne have en lækker frokostordning, der tager højde for samfundsmæssige problematikker som madspild? Hos Nordic Catering er der stort fokus på at mindske madspild samtidig med, at alle medarbejdere skal være mætte. Madspild er et stort problem i verden og har både samfunds- og miljømæssige pletter på samvittigheden. Ved at vælge en frokostordning med fokus på madspild er du med til bl.a. at sænke CO2-udledningen og skabe en mere bæredygtig madkultur.

Hvad får jeg til frokost?

Frokostordningen fra Nordic Catering er altid lækker, frisk og varieret. Den består af en varm ret, to salater med hjemmerørt dressing og friskbagt rugbrød med forskelligt pålæg. Desuden er der hver tirsdag et udvalg af oste, mens der hver torsdag er lidt til den søde tand. Buffeten er altid lavet af friske råvarer og helt fra bunden.

Få frokosten leveret lige til døren

Nordic Catering leverer frokoster til Københavnsområdet og andre dele af Sjælland. De prioriterer kvalitet og god service, og du kan derfor være sikker på, at frokosten altid leveres med et smil – og til tiden. Foruden frokostordninger til virksomheder, tilbyder de også:

  • Mad til receptioner
  • Mødeforplejning
  • Kantineordning
  • Mad til events

Uanset din begivenhed er Nordic Catering klar til at leverer varen. Er du interesseret? Kontakt dem på deres hjemmeside, og få skræddersyet din frokostordning, så den smager dig.

 

Skriv et svar