Hat du overvejet flexleasing?

Har du overvejet flexleasing?

Du ved måske slet ikke hvad flexleasing er? Jamen så er min blogpost helt perfekt for dig. Jeg skriver nemlig dette indlæg for at forklare alt omkring flexleasing, hvorfor det er så smart, hvordan du gør, og om det har en økonomisk fordel for dig som privatperson. 

Hvorfor er Flexleasing så populært?

Flexleasing har tidligere kun været lovligt for virksomheder, og altså ikke for privatpersoner. Men Special Cars er lige for dig, hvis du længe har drømt om den der flotte Audi eller store Mercedes, som du bare ikke har penge til. De specialiserer sig nemlig i flexleasing for privatpersoner, og det er super nemt og du kan endda vinde økonomisk. Jeg har fået en del spørgsmål fra jer omkring hele processen, da min man og jeg flexleasede vores bil, og derfor skriver jeg dette blogindlæg. Jeg vil dele alle mine tips med jer, så I også kan købe jeres drømmebil. Flexleasing er virkelig blevet populært over de sidste måske 5 år, men ikke mange privatpersoner ved rent faktisk hvilken fordel det kan være for dem. Grunden til, at det er så populært, er fordi man kan købe en meget dyrere bil end ellers. Det kan man fordi man med flexleasing kan skæreregistreringsafgiften gevaldigt ned.

Hvad gør man så?

Sjovt, du skulle spørge. Special Cars lærer lidt om hvilke bilønsker du har (mærke, farve, hestekræfter og så videre) og derefter tager de på udkig. Og det gør de i hele Europa. Når de har fundet den bil, som er din helt store drømmebil, så bliver du kontaktet, for at se om du vil gå videre med den. Hvis ja, så køber Special Cars bilen og tager den med til Danmark. Her skal den jo så have nummerplader på, og man vil normalt betale registreringsafgift, som er op mod 250% oveni bilens pris. Men ved at flexlease bilen af Special Cars kan du komme udenom denne afgift. Det er altså ligesom at leje en bil, fordi Special Cars fungerer lidt som tredje part i dit bilkøb. Eller mellemhandler om du vil. Du fastlægger så en værdi af bilen sammen med Special Cars og dette er den pris, som du kan købe bilen til, når din flexleasingperiode er ovre. De anbefaler 12 måneder på grund af forskellige økonomiske forhold. Når du har købt bilen er den din, og du kan herfra sælge den videre til hele Europa.

Elsker du biler? Så læs mere her om undervognsbehandlinger.