frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde i udlandet: Derfor skal du tage afsted

Har du overvejet at lave frivilligt arbejde i udlandet, men er ikke sikker på, om du tør springe ud i det? Så skal du læse med her, hvor du får alle de gode grunde til at gøre det! Det er nemlig en oplagt mulighed for at tage en pause fra hverdagen og i stedet hjælpe andre ude i verden. Så hvis du skal til at holde sabbatår eller bare gerne vil opleve noget nyt – er det helt sikkert værd at give en chance.

Gode grunde til at lave frivilligt arbejde i udlandet

1.      Gør en forskel

Frivilligt arbejde er perfekt for den indre aktivist, der har et ønske om at forbedre verden. Der er et hav af forskellige projekter, du kan melde dig til, og uanset hvor stort eller småt det er, så gør du en forskel, der hvor du er.

2.      Få oplevelser med mening

Når du arbejder frivilligt, kommer du ind under huden på kulturen i det land, hvor du er. Det er langt fra den almindelige turistferie. Du får i stedet en helt unik rejse med masser af mening. Når du hjælper andre, får du nemlig personligt lige så meget igen.

3.      Bliv en bedre version af dig selv

At rejse alene til udlandet er en stor ting, som man lærer meget af. Men at rejse alene ud for at hjælpe andre mennesker – det er endnu større! Du vil blive overrasket over, hvor meget du udvikler dig på kort tid. Du lærer at tage ansvar, at blive mere selvstændig og at hvile i dig selv. Frivilligt arbejde i udlandet er altså i høj grad også en investering i dig selv.

Hvad kan jeg lave?

Du har sikkert hørt om nogen, der har arbejdet frivilligt. Måske har de undervist børn i Thailand eller arbejdet på dyrehospitaler i Afrika eller noget helt tredje? Der er rigtig mange muligheder for at finde lige præcis det projekt, du brænder for – uanset om det handler om dyr eller mennesker. Det samme gælder destinationen. Alott er et rejsebureau, der har forbindelser til projekter stort set over hele verden. Du skal altså bare dreje globussen og pege!

Få inspiration

Mangler du inspiration? Så kan du se alle projekterne på Alotts hjemmeside. Når du bestiller rejse gennem Alott har du en pålidelig samarbejdspartner og en livline gennem hele forløbet. På den måde kan du føle dig tryg både inden og efter, du er taget afsted.