Hvad er NLP Roskilde, tænker du?

NLP Roskilde: Terapi & Kommunikation, Der Virker

Hvad er Polonius NLP Roskilde, tænker du? Det er præcis derfor, jeg skriver dette blogindlæg. Jeg har nemlig været igennem et forløb Polonius i 6 måneder. Det er terapi, som får dig tilbage på rette kurs og kommunikation, der bare virker! Læs med og lær mere om det.

Hvad er NLP Roskilde?

Kort forklaret, så handler NLP om at blive bevidst om og styrke f.eks. målsætninger, kommunikation og forandring. Man arbejder med psykologien, der helt praktisk og ekstremt effektivt gør dig i stand til netop at gå igennem en personlig udvikling. Lyder det lidt kompliceret? Jeg skal nok forklare mere igennem denne artikel. Hos Polonius NLP Roskilde kan du få en gratis introaften. Det var selv det, som jeg startede med. Og det hjalp klart min forståelse af, at dette var noge, som kunne hjælpe mig og min personlige udvikling. Du udfylder bare formularing på deres hjemmeside (linket øverst i artiklen) og så kontakter Polonius NLP Roskilde dig med mere info.

Polonius NLP Roskilde Practitioner

NLP Roskilde Practitioner er det første forløb eller trin i Polonius’ udvalg af NLP-uddannelser. Derefter kan du tage Master-uddannelsen og tilsidst NLP-Coach og NLP-Terapeut uddannelsen. Så der er masser at tage fat i, og du kommer på en rejse, hvor du ser indad og lærer en masse om dig selv. Det er ikke alt der er nemt og sjovt at gå igennem, men på den anden side komme du tilbage på rette kurs. Du bliver også bedre til at kommunikere, samt du får et værktøj til at komme derhen i livet, hvor du gerne vil. Noget der især var fedt for mig, er at min selvtillid er blevet styrket og jeg har nemmere ved at tale foran en masse mennesker, som mit job bl.a. indholder. Derudover har jeg fået værktøjer til at vende en masse negative tanker til mere positive tilgange til livet i det hele taget. På den måde er negative tanker blevet vendt til positiv energi, og det havde jeg godt nok aldrig troet muligt.

Du kan finde Polonius NLP Roskilde i netop Roskilde, og der er 2 timers gratis parkering i de nærmeste gader. Så bor du på Sjælland er det nemt at komme hertil og eller kan du jo kombinere dine timer og bo på hotel et stykke tid. Det vil sikkert også gøre din oplevelse det større. Jeg bor selv en lille halv times kørsel fra Roskilde og kunne derfor køre frem og tilbage.

Skriv et svar