mercedes vito er din professionelle partner

Mercedes Vito: Skræddersy din erhvervsbil

Leder du efter en ny varevogn? Så har du sikkert en klar forestilling om de opgaver, den skal kunne løse. Vil du gerne have en varevogn, der er 100% tilpasset din virksomhed, så skal du vælge Mercedes Vito. Den kommer i mange forskellige varianter og prisklasser. Derfor kan du garanteret finde en, der passer til din branche. Læs mere her, og find en Vito til din virksomhed!

Betal for det, du har brug for

Der er ikke noget mere irriterende end at skulle betale for noget man ikke har brug for. I en virksomhed handler det om at være økonomisk. Derfor kan du med Mercedes Vito vælge mellem flere modeller. De forskellige prisklasser gør det muligt at spare eller investere i varevognen, som du har lyst til. Alle modeller er dog udstyret med det nødvendige – og gerne lidt ekstra luksus. Det gælder fx sædevarme og aircondition, så bilen er bekvemmelig hele året.

Ønsker du at skrue helt op for det eksklusive? Så kan du se frem til ekstraudstyr såsom multifunktionsrat, trip computer, indfarvede kofangere og meget mere.

Mercedes Vito skaber tryghed i arbejdsdagen

Foruden at være en bil med lækker kørekomfort, sætter Mercedes Vito også fokus på sikkerheden – både når bilen kører og holder stille. Varevognen har nemlig store døre og lav læssekant, så du nemt kan komme til at læsse bilen. Derudover har modellerne ekstraudstyr såsom bakkamera, parkeringsassistent og servostyring. På den måde bliver det nemmere både at køre og parkere i trafikerede områder. Det gør det mindre stressende for chaufføren og skaber større sikkerhed særligt i bymiljøet.

Toplækkert design til din Vito

Hvem siger, at design og funktion behøver at gå på kompromis med hinanden? Mercedes Vito kommer i tre forskellige størrelser og kan opbygges helt efter dine ønsker. Vito er 100% gennemført både indvendigt og udvendigt. Fx har indersiden af lastrummet indbyggede skinner til at sikre lasten, så den er sikker under kørslen. Bilens stilsikre design er tidløst og fås i mange forskellige farver og lakeringer. Du kan endda få bilen lakeret i virksomhedens logo-farver, hvis det er det, du ønsker!

Tænker du på miljøet, når du kører?

Klimaet kan være et ømt punkt, når man bruger hele dagen på at køre bil. Heldigvis behøver du ikke tænke så meget på det – det har Vito nemlig gjort for dig. Med teknologien BlueEFFICIENCY mindskes brændstofforbruget og dermed CO2-udledningen. Dermed sparer du både penge og passer på miljøet!

Psst… Hvis du er interesseret i Mercedes Vito, så vil du sikkert også kunne lide Mercedes Sprinter.

Skriv et svar