På grund af et blowerdoor tilbud er mit hjem varmere.

Blowerdoor tilbud: Det ”varmeste” tilbud jeg nogensinde har fået!

Er du også typen, der altid fryser – lige meget, hvor varmt andre siger, at det er? Bare rolig. Du er ikke alene. Og det kan godt være, at der er god grund til, at du synes at det er koldt. Det var først da jeg fik et blowerdoor tilbud, at jeg fandt ud af, at der var noget galt med isoleringen i min lejlighed. Læs videre for at lære mere.

Et blowerdoor tilbud var lige det jeg manglede…

Mine kære venner kalder mig for ”frysepinden”, da jeg altid har det koldt, lige meget hvad jeg gør. Jeg er typen, der har ekstra tøj med overalt. Det har jeg længe accepteret, og jeg er vant til at være godt foreberedt til kulden – selv om sommeren. Derfor tog det mig lang tid, at finde ud af, at der var noget galt med min lejlighed. Var det ikke for et blowerdoor tilbud, ville jeg stadig bo i en meget kold lejlighed.

Min veninde anbefalede et blowerdoor tilbud.

Hvad er et blowerdoor tilbud?

Et blowerdoor tilbud er noget, som man kan få hos Trykprøvning & Energimærkning Danmark – eller TE Danmark. De udfører en test for at undersøge, om en bolig holder på varmen som den burde. Testen finder ud af, om der er noget galt, og hvis der er noget som ikke stemmer, fikser TE Danmark det.

Jeg må indrømme, at jeg ikke er så meget mere klogere på, hvad et blowerdoor tilbud går ud på. Jeg ved bare, at min gode veninde ændrede mit liv, da hun foreslåede, at jeg burde få mig sådan et tilbud. Hun var på besøg hos mig en dag, og grinte da jeg kom til døren med en uldtrøje på. Som sagt, er jeg vant til at have en del mere tøj på end de fleste andre mennesker. Men selv om hun også kalder mig for frysepinden, syntes hun at det var lidt mystisk, at jeg skulle fryse så meget. Efter ca. et kvarter hos mig, begyndte hun at sige, at der måtte være noget galt, da hun også syntes, at det var køligt.

På grund af et blowerdoor tilbud har jeg det varmere.

Nu går jeg kun med t-shirt på…

På grund af det blowerdoor tilbud, som jeg fik hos TE Danmark, fryser jeg ikke (så meget) længere hos mig. Nogle dage går jeg endda kun med en t-shirt på! Alle andre ”frysepinde” derude ved godt, hvor fantastisk det er for sådan en som mig. Derfor anbefaler jeg, at alle der har det koldt i deres lejlighed får kigget på TE Danmark og deres blowerdoor tilbud.

Er det også koldt hos dig? Klik på linket for at bestille et blowerdoor tilbud.

Giv din bil et nyt look med autopolstring!

Skriv et svar