Flexleasing gav min far smilet tilbage.

Flexleasing var løsningen på min fars bilproblemer

Er du vild med biler, men kører du stadig en vogn, som du ikke er rigtig vild med? Der er ingen tid at spilde – du skal straks kigge på specialcars.dk, og se de mange mulighederne! Hvorfor køre i en bil, som du ikke er tilfreds med, når der findes en nem og overskuelig måde at få dig bag rattet på din drømmebil? Det hedder flexleasing, og du kan starte processen allerede i dag. Læs med for at lære mere.

Sådan kom flexleasing ind i vores liv

Siden jeg kan huske det, har min far altid elsket biler. Derhjemme kalder vi ham for ”mekanikeren”, da han altid er i gang med noget, der har med biler at gøre. Han er blevet rigtig god til at fikse dem, og vores venner og famile kommer altid til ham, når der er noget galt med deres bil. Han er ikke uddannet mekaniker, men det er sjældent, at han ikke finder ud af, hvad der er galt. Specielt når det kommer til hans egen bil, som har været i familien i mange år. Mine søskende og jeg lærte at køre i denne bil, og hvis det var op til min far, ville hans børnebørn også bruge den.

Flexleasing hjalp min far kom over hans gamle bil.

Desværre kan det ikke lade sig gøre. For et par måneder siden var min far nemlig nødt til at sende sin bil til de ”ægte mekanikere”. For første gang var der intet han selv kunne gøre for at redde bilen. Alle i familien kunne se, hvor trist det gjorde ham. Vi kunne næsten ikke genkende ham bag rattet af den bil, som han fik lov til at låne af værkstedet. For nok den første gang i mit liv, hørte jeg min far sige noget negativt om en bil, som han selv kørte. Det var ikke længe efter den dag, at jeg hørte om specialcars.dk og flexleasing.

Flexleasing gav min far smilet tilbage

Da jeg så hvor ked af det min far blev, begyndte jeg at kigge på forskellige løsninger. Jeg vidste, at det så sort ud for hans bil. Gennem min research fandt jeg specialcars.dk, som bød på den bedste idé, jeg har fundet indtil videre. Denne idé hed flexleasing, og den var super spændende – og lige min far. Hurtigt samlede jeg min mor og mine søskende, og sammen besluttede vi os for, at det var den perfekte løsning til far. Det var nemlig en realistisk måde, at give ham en ny bil på. Og det kunne hurtigt lade sig gøre.

Med hjælp fra hele familien fik min far mulighed for at bruge flexleasing. I dag kører han i en fantastisk smuk Volkswagen, og han kunne ikke være mere lykkelig. Han har dog stadig sin gamle bil i garagen – selv om den ikke længere kan køres. Det er hans hobby, siger han.

Klik på linket for at lære alt om flexleasing.

Har du hørt om den nye varevogn Mercedes Sprinter?

Skriv et svar