Find sjove teambuilding københavn aktiviteter

Teambuilding København: Så vigtigt er det for din virksomhed

Har du brug for bedre sammenhold på din arbejdsplads, eller ønsker du at styrke dit eksisterende team? Hvis du leder efter teambuilding København, er du landet det helt rigtige sted. Her bliver du guidet gennem alt, du skal vide om teambuilding i din virksomhed, lige fra udbytte til sjove teambuilding idéer.

Hvad er teambuilding?

Teambuilding kan foregå på mange måder. Overordnet skal teambuilding styrke samarbejdet og relationen mellem mennesker, og det er især noget, der er vigtigt på en arbejdsplads. Et godt arbejdsmiljø har stor indflydelse på virksomhedens effektivitet. Hvis ikke arbejdsmiljøet fungerer, vil det påvirke medarbejderne negativt, og det kan mærkes på omsætningen. Det er her teambuilding kommer ind i billedet. Med teambuilding kan I skabe eller genskabe en god samarbejdsevne, der sætter skub i virksomhedens omsætning.

Hvorfor teambuilding?

Et velfungerende team er ikke nødvendigvis et team uden fejl eller mangler. Det er derimod et team, der kender hinandens svage sider og ved, hvordan de skal hjælpe hinanden. Et stærkt team handler på alle måder om samarbejde, og det første skridt til et godt samarbejde er at være åben over for hinanden. Det er bl.a. det, I får ud af teambuilding.

Med teambuilding lærer I at:

  • Blive bedre til at samarbejde om et fælles mål
  • Bruge hinandens styrker og hjælpe hinanden
  • Skabe motivation og drivkraft i arbejdsdagen
  • Få større arbejdsglæde
  • Forebygge konflikter og skabe større forståelse

Teambuilding aktiviteter

Teambuilding kommer i mange forskellige udgaver og aktiviteter. Det vigtigste er samarbejdet og oplevelsen, og teambuilding øvelser kan derfor være alt lige fra madlavning til byvandring eller musikalske indslag.

Her er bare nogle få teambuilding idéer i København:

  • Droneflyvning: Konkurrér på hold om at flyve en drone gennem en forhindringsbane.
  • GPS Water Challenge: Er der nogen med en sømand i maven? I hold skal I navigere jeres båd rundt i de københavnske kanaler ved hjælp af søkort og GPS.
  • Gastro Battle: Alle kan være med i køkkenet! I denne udfordring skal I vise jeres værd som mesterkokke og løse lækre (spiselige) udfordringer.

Teambuilding København – Hvem står for planlægningen?

Det gør AWA. Bare rolig. Med dit københavnske eventbureau i ryggen, skal du ikke tænke på andet end at have en god oplevelse. AWA har kontakter til teambuilding i næsten alle brancher, så I altid har en pålidelig samarbejdspartner, uanset hvilken form for teambuilding aktivitet, I kunne tænke jer.

Skriv et svar