Konferencecenter Jylland

Konferencecenter Jylland: Når opholdet er en oplevelse

Det behøver ikke være besværligt at finde det rette sted at holde din konference. Det er det i hvert fald ikke, hvis du kender til Propellens konferencecenter i Jylland. I de naturskønne omgivelser på den jyske hede finder du nemlig et konferencehotel, der går lige det stykke ekstra for at gøre deres gæsters ophold til en oplevelse.

Hvad er Hotel Propellen?

Hotel Propellen er faktisk ikke kun et konferencecenter, men også et kursussted og et hotel, der ligger i Billund. I sin tid har bygningen også været brugt som både diskotek og restaurant, men i dag er det altså fortrinsvist et konferencehotel, som både benyttes af internationale og danske gæster. Man kan dog sige, at de fører restaurantens ånd videre. Når du booker lokaler hos Propellen, får du nemlig et bredt udvalg af lækker forplejning til alle typer af møder.

Konferencecenter i Jylland med formidabel forplejning

Ikke alle møder er ens – så hvorfor skal forplejningen være det? Hos Propellens konferencecenter i Jylland kan du få forplejning, der er skræddersyet til dit møde. De tilbyder både forfriskninger til de korte og lange møder – også dem, der varer hele dagen. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige pakker: Standard, De luxe og Det sunde valg.  Alt efter hvad du vælger, kan du fx se frem til kaffe og the, frisk frugt, morgenbrød og frokost. Vælger du Det sunde valg, får du en energirig og ”grov” udgave af den klassiske forplejning. Det indebærer fx grove rundstykker, friskpresset juice, frisk frugt og smoothies.

Fordele ved ”Det sunde valg”

Har du brug for et dagskursus, kan det være en god idé at vælge Det sunde valg. Deltagerne får nemlig mere energi af de forfriskninger, der bliver serveret. Det er jo ingen hemmelighed, at man kan køre længere på grovboller end wienerbrød, så hvis du vil være sikker på, at dine kursusdeltagere er friske og skarpe hele dagen, kan denne frokostpakke være en løsning.

Book dit ophold i dag

Det er ikke kun i køkkenet, at konferencecenteret i Jylland er fleksible. Det gælder også deres faciliteter. Med 14 mødelokaler, en stor konferenceafdeling og fire grupperum er der ingen fare for pladsmangel. Der er desuden AV-udstyr og printerfaciliteter, som I kan benytte frit eller med assistance, hvis der er behov for det. Propellen leverer nemlig ikke kun lokaler – men gode oplevelser. Derfor er hjælpen altid i nærheden.

Det kan du alt sammen læse mere om på deres hjemmeside.