Få mere at vide om skolemad

Skolemad – Drop nu madpakkerne

Det kan være det rene helvede på egen jord, at smøre madpakker hver evig eneste dag. Man skal enten bruge hele sin morgen eller aften på det, foruden den tid man skal bruge på at købe ind. Derudover ligger der også en stor proces i at sørge for at madpakken både er sund, men også interessant for dit barn. Hvis der ikke er lidt ændringer i ny og næ, får man heller ikke andet en brok. Men der findes faktisk andre måder, hvorpå du kan sørge for at dit barn får noget ordenligt skolemad.

Skolemad – God online tjeneste

Det er rart at kunne vælge og bestille sin mad online, hvilket er lige præcis det som skolemad kan hjælpe dig med. Tjenesten giver dig adgang til et stort udvalg af snacks, mad og drikkevarer, der skal tilføre dit barn energi under skoledagen. Skolemad tilbyder ydermere et prisvenligt produktsortiment, således at alle der ønsker at bruge service kan det.

skolemad til børn og voksne

Hvad kan jeg på denne online platform

Når du besøger skolemads hjemmeside, kan du oprette dig som bruger og logge ind med en selvvalgt kode. Når du har fundet de produkter som dit barn skal have til frokost, kan du indbetale penge. Dette kan lade sig gøre gennem adskillige metoder som: Betalingskort, indbetalingskort, Netbank, Betalingsservice eller endda kontant. Hvis du ikke ønsker at tanke op selv, hver uge, kan du også sætte automatisk optankning til. Desuden kan du også lave automatiske ordre på mad – herved automatisere du hele din barns frokostordning – med enhver mulighed for at ændre den undervejs selvfølgelig.

Min oplevelse med skolemad er fin

For et stykke tid siden fandt jeg ud af, at det egentlig ikke var særlig meget billigere at smøre madpakke end at bestille skolemad. Tjenesten havde været udbredt på mit barns skole i et længere stykke tid, før jeg tilvalgte den. Derfor havde jeg også en lang række referencer, som forsikrede mig om at kvaliteten levede op til mig og mine børns forventninger. Derfor tog jeg det til mig, specielt efter meget plagen fra min børn.

For at være ærlig har det været en utrolig lettelse i min hverdag. Maden er god og ikke specielt dyr, hvilket gør det overkommeligt for mig. Hvis du synes det lyder en lille smule interessant, så bør du søge mere information inde på skolemads hjemmeside.

Eva Persson skriver en blog om livet som karriere mor – Læs med her gennem linket og få hele historien!