Kristendom, kultur og kommunikation hos Diakonissestiftelsen

Kristendom, kultur og kommunikation hos Diakonissestiftelsen

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Kristendom, kultur og kommunikationsuddannelsen. Brænder du for udvikling og projektledelse af frivillige organisationer? Vil du skabe integration på tværs af kulturer? Så skal du læse med i dag, hvor det skal handle om netop dette. Læs med og lær mere.

Kristendom, kultur og kommunikation hos Diakonissestiftelsen

Kristendom, kultur og kommunikationsuddannelsen kalde også for de 3 K’er- læs mere her. Dette er uddannelsen, som klæder dig på til jobs som: Frivillighedskoordinator, integrationsmedarbejder, projektleder og projektmedarbejder. Der er selvfølgelig mange flere muligheder end det. Inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost, kan du læse meget mere om uddannelsen, men du kan også læse mere om alt det andet arbejde, som de laver hos Diakonissestiftelsen ud over Kristendom, kultur og kommunikation. Der er blandt andet frivilligt arbejde, hvor du kan være med til at gøre en stor forskel for andre mennesker, samtidig med, at du bliver en del af et unikt fællesskab, får nye kompetencer og masser af oplevelser med i baggagen, som du kan tage med ind i dit job efter endt uddannelse. Hvad laver man som frivillig? Frivillige på hospice har først og fremmest en værtsrolle – de tager imod besøgende, viser til rette og hjælper med at holde orden. De frivillige er i høj grad med til at give hospice en varm og tryg atmosfære. Der er også masser af andre ting, som hospice, børnehuse, konferencecenter og meget mere.

Et fedt studiemiljø

På Diakonissestiftelsens Kristendom, kultur og kommunikationsuddannelse, får du ikke kun en mega fed uddannelse, som du kan bruge til mange forskellige ting. Du får også et super fedt studiemiljø med i pakken, med masser af fester og søde mennesker. Inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost, kan du også læse om jobs hos Diakonissestiftelsen. De er en non-profit erhvervsdrivende fond. Det positive ved dette er, at deres overskud går direkte til at udvikle deres ydelser og til fællesskaber, der styrker livskvaliteten for mange mennesker i mange forskellige livssituationer, for eksempel på deres hospice. De har tilmed over 155 års erfaring i at uddanne og drage omsorg for mennesker. Det er ikke så lidt. Så hvis du kunne være interesseret i, hvad de har at tilbyde netop dig, så læs mere inde på deres hjemmeside.

Du kan også læse om mange flere tips på bloggen lige her. Tak fordi, at du læste med.