låsesmed københavn

Låsesmed København var ved min dør på under 30 minutter

Så kom dagen. Dagen hvor jeg låste mig ude af min lejlighed og straks måtte google ‘låsesmed København’. Det er selvfølgelig møg irriterende når det sker. Jeg havde lidt forudset at det ville ske, da jeg for snart et år siden flyttede ind i en lejlighed med smæklås på døren. Jeg er faktisk næsten imponeret over det ikke er sket før nu.

Låsesmed København lukkede mig ind i min lejlighed

Selvom jeg til tider kan forundres over at jeg ikke fik låst mig selv ude af min lejlighed indtil for 2 uger siden, så var det ikke fordi jeg jublede da jeg stod i situationen. Jeg var faktisk tæt på at tude. Det er jo skide irriterende når det sker. Især når man ikke lige har en vicevært som kan komme med en universal nøgle. Eftersom jeg bor i København, var det bare med at finde telefonen frem og google ‘låsesmed København‘. Nogle af de første som dukkede op var Keypartner, som jeg sjovt nok huskede fra en lignende situation kort tid forinden. Vi havde haft problemer med vores låse system inde på arbejdet en dag, da jeg og en anden var de sidste tilbage på kontoret, og skulle låse af. Vi måtte derfor ringe til en låsesmed i København og få ham ud.

Det er sådan at mit arbejde netop har Keypartner tilknyttet som deres låsesmed. De kender nemlig til det system som vu bruger i virksomheden. Nej, det er ikke blot en almindelig rukolås. Derinde bruger vi et mere avanceret elektronisk system som så mange virksomheder bruger. Min pointe er bare at jeg så genkendte dem fra den situation og egentlig bare ringede til dem som det første. Jeg fortalte ham i telefonen om min oplevelse med firmaet fra arbejds situationen, men heldigvis kommer de ikke kun ud til erhverv. De har faktisk låsesmed København til både erhverv og privat, så inden for 30 minutter stod en låsesmed og baksede med min dør, og vupti så var jeg inde.

Min dag blev reddet og alt var godt

Selvom jeg lige nåede at få et mindre breakdown, som jeg fandt ud af at jeg ikke havde fået taget mine nøgler med mig, så var hele situationen egentlig ret smooth. Ja, det er lidt sure penge at skulle af med fordi man har lukket sig ude, men til gengæld var jeg så taknemmlig for at det gik så nemt med at komme ind i min lejlighed igen. Fik hurtigt ringet til låsesmed København, han dukkede op inden der var gået en halv time, jeg fremviste mit ID og to minutter senere var jeg tilbage i min lejlighed.