pullerter

Pullerter til vedvarende og midlertidige afspærringer

Står du som kommunal eller offentlig instans, erhverv eller privat og ønsker pullerter opsat? Det kan være alt fra elektriske midlertidige afspærringer foran indkørslen til de mere vedvarende blokeringer ved f.eks. gågader og lignende.

Opstil pullerter hvor der er behov for det

En pullert er en form for afspærring – ofte små brede pæle som er opstillet med et så passende mellemrum at en bil ikke kan køre igennem afspærringen med pullerter. Du har måske nok set dem stå flere offentlige steder som ude foran Christiansborg. Her er det de el-automatiserede pullerter, som kan ’forsvinde’ ned i asfalten når f.eks. et folketings medlem forlader stedet i bil. For det meste er de dog oppe ad asfalten for at sikre at uvedkommende ikke kører ind og parkerer eller laver andet på området.

Det er netop af sådanne grunde at mange erhverv og offentlige instanser får opsat pullerter. I mange tilfælde er de også de ’analoge’ af slagsen. Dem der ofte står opstillet for enden af gågader eller parker, for at biler ikke skal køre ind. Disse pullerter er naturligt nok, billigere end de elektriske, som jo kræver en del mere ved både fremstilling og opsætning. Til gengæld står de altså også fast hvor de står. Det giver fin mening hvis der ikke er behov for at en bil en gang imellem skal kunne køre ind på det afspærrede område.

Flere og flere private bruger en form for afspærring

Det er dog ikke kun på arbejdspladser og i kommunerne at disse pullerter opstilles. Som privat person kan du også sagtens få dem sat op. Faktisk er der flere og flere der vælger den løsning på deres grund. Det kan være en rar sikkerhed at have hvis du bor på en større grund, hvor du ikke har muligheden for at holde øje med om uvedkommende kører ind. I rigtig mange tilfælde er den primære grund for opsætning af pullerter dog at mange bilister bruger private grunde til at køre ind og holde eller vende bilen på.

Det kan være rigtig generende. Specielt hvis man ønsker lidt privatliv eller blot gerne vil have sin egen grund for sig selv. Det er værd at undersøge de forskellige muligheder som er derude. Vi kender jo netop ikke alle lige til firmaer som leverer og opsætter pullerter. De ligger trods alt ikke i enhver by ligesom det lokale supermarked. Ofte er det firmaer som også leverer hegn og andre former for afspærringer. Så start med at google dig frem til forskellige firmaer og læs hvad de kan tilbyde.