stempel

Her finder du stempel med logo, firmanavn eller anden tekst

Har du det rette stempel til at signere breve eller andre dokumenter med? I mange virksomheder er stemplet en form for signatur eller en måde at underskrive eller sætte sit logo på, når dokumenter sendes ud af virksomheden eller videre internt.

Hav gerne mere end et enkelt stempel

Det kan godt betale sig at have mere end et enkelt stempel at vælge imellem til skrivebordet. Som udgangspunkt kommer man langt med stempler med firma logo og med navn, adresse og tlf på. Det er lidt de gode gamle, men de er stadig super effektive. Det kan også være virkelig gavnligt at have et stempel hvor der står ’FORTROLIGT’ eller ’GODKENDT’ på. Det er er hurtig effektiv måde at printe sit budskab på.

Du behøver ikke nødvendigvis have en masse forskellige stempelmaskiner stående. Du kan også nøjes med at købe de forskellige stempler og så klikke på. Så har du muligheden for at også at købe stempelpuder og farvepuder, så du kan variere. Igen, en rigtig god måde at gøre det på. Så bliver skrivebordet heller ikke overdænget at stempler. Selvom de fleste dokumenter i dag er computer skrevne, så giver det ofte noget mere personligt at tilføje et stempel til sidst.

Stempler til særlige lejligheder

Det behøver ikke nødvendigvis kun være som virksomhed at du står og skal bruge stempler. Det kan også være du som privat person står og skal bruge et bestemt stempel til en fest eller andet arrangement. Det kan være sødt at få lavet et stempel med brudeparrets navne til et bryllup eller at få lavet farvede stempler til baby showers eller barnedåbe så folk kan sætte deres præg på et fælles kunstværk eller i gæsteboget. Stempler er faktisk blevet rigtig populært at bruge til sådanne lejligheder. Det giver noget anderledes og kan være med til at fuldende et tema.

Køb dine stempler online

Det er ikke helt som i gamle dage hvor du skulle ned i boghandleren og købe dit stempel. I dag kan man jo få det meste online, og det gælder altså også i dette tilfælde. Det er ikke nødvendigvis noget vi lige tænker over, hvor man kan få fat i et stempel henne. Det er så simpelt som stempelfabrik.dk. Her er der et bredt udvalg af stempler, stempelpuder, laksegl osv. Du kan bare sidde og lure rundt derinde og så finde frem til lige de stempler du gerne vil have i din virksomhed, derhjemme eller til dit event.