næseoperation

Næseoperation: Mange næser, mange operationstyper

Der findes rigtig mange forskellige næser. Bare se dig omkring, næste gang du er i en forsamling. Når man skal have foretaget en næseoperation, er den derfor også helt særlig fra person til person. Nogle gange må man endda kombinere forskellige operationstyper. Det kommer alt sammen an på patientens behov. Overvejer du at få ændret din næse? Så læs med i blogindlægget, og bliv helt klar!

Hvorfor vil du have lavet en næseoperation?

Det spørgsmål er du sikkert blevet spurgt om, hvis du har fortalt andre om dine overvejelser. Det er rigtig nok et vigtigt spørgsmål, men hvis man laver en rundspørge, får man mange forskellige svar. Årsagerne til en næseoperation er nemlig mange og meget individuelle. Utilfredsheden kan fx skyldes, at man har haft et brud på næsen, eller at man genetisk har fået en bestemt type næse. Der er dog forskel på at være utilfreds med sin næseform og at være så utilfreds, at man ønsker en operation. En operation indebærer nemlig også risici, og derfor er det vigtigt at være helt sikker på, at man ønsker en næseoperation.

Forskellige næseoperationer

Du har nok en idé om, hvordan du ønsker, at din næse skal se ud. Når du kontakter næsekirurgen, vil han gennemgå med dig, hvilke muligheder der er. Nogle gange er det nemlig ikke alle ønsker, der kan indfries. Det kommer som sagt an på næseformen. På Rhinoklinikkens hjemmeside kan du læse om de typiske operationstyper, og hvilke risici der er forbundet med dem. Her er det også vigtigt at være opmærksom på, at næsen ved nogle operationer kan risikere at vende tilbage til sit oprindelige udgangspunkt. Du vil dog blive nærmere informeret, når kirurgen ved, hvad din specifikke operation er.

Rhinoklinikken er professionel

En operation er aldrig sjov, og derfor er det vigtigt, at du henvender dig et sted, hvor du føler dig tryg. Her er Rhinoklinikken en oplagt kandidat. Hos dem er en god patientoplevelse en selvfølge, og de behandler hver patient med den største professionalisme og respekt. Har du nogen spørgsmål til operationerne, kan du selvfølgelig altid kontakte dem.

Se før og efter billeder

Er du interesseret i at se noget af lægernes arbejde? Så kan du tage et kig i billedgalleriet på Rhinoklinikkens hjemmeside. Dér kan du se forskellige næser før og efter operationen. På den måde kan du måske også få en idé om, hvilken næseoperation, du kunne tænke dig.