Liggende sygetransport har professionelle reddere

Professionel liggende sygetransport

Liggende sygetransport er en vigtig transport, som mange syge benytter sig af. Det benyttes nemlig for syge, som ikke skal transporteres akut med ambulance. Det kan for eksempel være, at man skal til hospitalet og tjekkes. Det kan også være man skal transporteres hjem fra lufthavnen. Der kan være mange årsager til at bruge liggende sygetransport. Det er utrolig smart og sikkert og personalet er både venlige, professionelle og punktlige.

Forskel på liggende sygetransport og ambulance

Der er ikke særlig stor forskel på køretøjerne ved liggende sygetransport og en ambulance. Forskellen på køretøjerne ligger i, at en ambulance er lidt større, da den skal have plads til den store mængde af udstyr. Det er netop her den store forskel også ligger mellem liggende sygetranport og en ambulance. Ambulancer har nemlig meget mere specialudstyr og værktøjer, så der er mulighed for behandling undervejs af akutte patienter. En liggende sygetransport har ikke mulighed for dette under transporten. Det er dog vigtigt at understrege, at der er professionelle reddere med i vognen, men ikke medicinsk udstyr til stede.

Du kan føle dig tryg

Du føle dig tryg med liggende sygetransport. Selvom der ikke er avanceret medicinsk udstyr til stede, vil der selvfølgelig være en akutkuffert med, som bruges, hvis der skulle opstå eventuelle komplikationer undervejs. Akutkufferten indeholder ekstra ilt og en hjertestarter. Det er dog utroligt vigtigt at lægge tryk på, at liggende sygetransport kun bør benyttes til transport og ikke til akutte patienter. De professionelle reddere i vognen er uddannet inden for enten sygetransport eller ambulancekørsel, så du skal selvfølgelig ikke føle dig andet end tryg i deres hænder.

Hvilke fordele har jeg?

Liggende sygetransport kan helt klart skabe en mere overskuelig hverdag for familien, som er påvirket af sygdomsforløbet. Derudover kan sygetransport også være smart, hvis man rejser meget. Det er nemlig både muligt at få liggende sygetransport i og uden for Danmark. Hvis der sker ulykker eller opstår sygdom andetsteds i Europa, kan I også få assistance i form af liggende sygetransport. DK Ambulancetjeneste tilbyder hjemkørsel i hele Europa og hjemkørsel fra lufthavnen. Derudover tilbydes der også transport mellem patientens hjem og en lang række institutioner. Det kan for eksempel være; Sygehuse, privatklinikker, speciallæger, kiropraktorer og fysioterapeuter. DK Ambulancetjeneste og deres uddannede reddere sørger for altid at komme til tiden og yde den bedste omsorg og service til patienten.

 

Eva Persson er en inspirerende karrierekvinde og mor. Læs mere om Eva Persson i linket.