Lokaler til firmafest København

Lokaler til firmafest København: Find dem her!

Har din virksomhed noget at fejre? En stor succes? Et nyt samarbejde? At der kun er 348 dage til jul? En god fest behøver ikke altid have en god grund. Den skal bare have nogle gode lokaler. Derfor har jeg lavet dette blogindlæg, så du kan finde de bedste lokaler til firmafest i København!

Gå ikke på kompromis med dine ønsker

Lokalerne sætter rammerne for din fest. Derfor bør du ikke forhaste dig, når du leder efter den perfekte lokation til din firmafest. I dag er udbuddet så stort, at du ikke behøver gå på kompromis. Og hvorfor ikke vælge nogen lokaler, som kan samle både musik, lys og mad i samme pakke? Hos Marketenderiet har du muligheden for at gå all-in på din firmafest. De er nemlig specialister i at skabe de perfekte festomgivelser med alt, det indebærer.

Prøv Marketenderiets lokaler til din firmafest i København

Ikke nok med at Marketenderiet har hele 725 kvadratmeter til rådighed. Du har også mulighed for at indrette pladsen lige, som det passer dig. Dermed har Marketenderiet også et af de mest fleksible lokaler, du kan finde i området. Desuden er der en gårdhave til rådighed, hvor I kan trække frisk luft fra selskabet. Den er helt ideel til sommerfesten, men også perfekt som break-out hele året.

Musik og mad gør gæsten glad

Hos Marketenderiet får du ikke bare lokaler til din fest. Du får også mulighed for at benytte lys- og lydudstyr, så festen virkelig bliver en succes. Der er også gode muligheder for at sætte en scene op til live-kunstnere, og her vil der selvfølgelig blive sørget for, at lyden er helt i top. Og når gæsterne bliver sultne kan I se frem til en fantastisk servering fra Marketenderiets in-house kokke. Tjenerne vil sørge for forplejning og glasopfyldning hele aftenen, så ingen er i fare for at gå hjem på tom mave. I kan selv vælge, i hvilket omfang I ønsker forplejning. De professionelle kokke tager gerne imod ønsker, og allergier er heller intet problem.

Bestil i dag

Du er altid velkommen til at kontakte Marketenderiet og høre nærmere om deres muligheder. På deres hjemmeside kan du læse nærmere om deres faciliteter, og hvad de tilbyder. Du kan også se plantegninger og billeder for at få en fornemmelse af stedet. Er du allerede helt solgt? Så kontakt dem og book dine lokaler til firmafesten i København allerede i dag!