Parterapi Roskilde

Parterapi Roskilde: Sæt plaster på forholdet

Alle forhold oplever problemer på et eller andet tidspunkt. I de fleste tilfælde løser de sig selv, men nogle gange kan det være svært at nå til bunds i problemet. Fordi I går igennem en svær tid, behøver det dog ikke være slut. Parterapi i Roskilde kan hjælpe jer med at finde grunden til jeres konflikter, så skænderierne igen kan skiftes ud med kærlighed.

En hjælpende hånd i krisen

Det er aldrig rart at være i et skænderi. Og det gør endnu mere ondt, når det er med nogen, vi holder af. Selvom du og din partner forsøger at ændre jeres adfærd, er et problemfyldt forhold et sprængfarligt område, og skænderierne kan nemt blusse op. Det skyldes, at I hver især trigger hinanden på bestemte måder, og at selv den mindste ting kan blive opfattet som en kritik. Derfor kan det være godt at involvere en neutral tredjepart, som ikke på forhånd kender jer. På den måde kan I mere objektivt finde frem til det egentlige problem og løse det.

Hvordan foregår parterapi i Roskilde?

Først og fremmest vil I sammen med parterapeuten tale om jeres situation i forsøget på at finde frem til de dybereliggende problemer. Når I har fundet ud af, hvad problemet er, kan I herefter arbejde mere målrettet på at forbedre forholdet. I vil sammen med parterapeuten lægge en arbejdsplan for, hvad der videre skal ske. En konsultation varer normalt halvanden time og koster 795 kr.

Parterapi med NLP

Den form for parterapi, som Polonius tilbyder, tager udgangspunkt i Neuro Lingvistisk Psykologi, forkortet som NLP. Dette betyder, at parterapien har særligt fokus på kommunikation og personlig udvikling. I vil få nogle teknikker og målsætninger, I hver især kan arbejde med, og I sidste ende vil I opleve en langt større accept af hinanden.

Prøv en gratis introaften

Har I aldrig hørt om NLP, og vil I gerne blive lidt klogere på det, inden I beslutter jer for parterapi? Hver måned har du mulighed for at tage til en gratis introaften om personlig udvikling. Det kan give jer en smagsprøve på, hvad I kan forvente af parterapien og samtidig et indblik i psykologiens muligheder.

Du kan melde dig til den gratis introaften ved at besøge Polonius’ hjemmeside. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen med navn, e-mailadresse og telefonnummer. Så får du besked om den næste introaften, der kommer.