hårtransplantation pris

En hårtransplantation pris der afspejler din økonomi

En hårtransplantation kan være en omfattende procedure. Det gælder både i forhold til indgrebet, men også i forhold til økonomien. Det er nemlig ingen hemmelighed, at det hurtigt kan løbe op. Vil du gerne kende til din eksakte hårtransplantation pris på forhånd? Så læs med i dette blogindlæg.

Hvad får jeg for pengene?

For at forstå hvad det egentlig er, du betaler for, er det godt at vide, hvordan en hårtransplantation foregår.

Hos Hårklinikken i København er en hårtransplantation en del af det såkaldte DIP-program, der bruges i behandlingen af hårtab. For at få det bedst mulige resultat er hårtransplantationen nemlig ikke nok i sig selv. Efter at hårene er blevet transplanteret enkeltvis, skal håret behandles med særlige midler, der genopbygger håret. Den efterfølgende behandling bliver altid tilpasset den enkelte patient og justeres løbende. Ved at benytte både hårtransplantation og hårbehandling, er det ikke nødvendigt at transplantere helt så mange hår som ellers. Dermed bliver selve indgrebet mindre omfattende, og du vil hurtigere kunne genoptage din hverdag.

Hvordan beregnes min hårtransplantation pris?

Hårtab er en meget individuel sag, og det er meget forskelligt, hvor stor en behandling, der er behov for. Derfor kan det være svært at finde en pris, der afspejler din situation, hvis du søger på nettet. Det er meget bedre, hvis du kontakter en læge, fx hos Hårklinikken, som kan vurdere din situation. Det er helt gratis, når du bestiller en konsultation hos Hårklinikken første gang. Til konsultationen kan du fortælle om dit hårtab, dine ønsker og din økonomi. Så kan I i fællesskab finde frem til en behandling og en pris, der forhåbentlig afspejler både dine ønsker og dit budget.

Vær opmærksom på…

Hvis du accepterer Hårklinikkens pristilbud og bestiller en hårtransplantation, skal du betale et depositum på 20% af prisen. Dette skal du gøre senest 20 dage inden selve indgrebet. Hvis du fortryder dit valg om en hårtransplantation, kan du vælge at aflyse din tid. Dette skal dog gøres senest 14 dage inden operationen, hvis du ønsker at få dit depositum tilbage. Det er desuden vigtigt, at du overholder lægens forskrifter mht. medicin, inden du skal opereres.

Vil du læse mere?

Er du nysgerrig på at vide mere om Hårklinikkens metoder? Så kan du kontakte dem eller besøge deres hjemmeside. På hjemmesiden kan du også læse om lægen, der udfører indgrebet og om de mange årsager til hårtab.