Den fantastiske orgasme

Den dybe orgasme

Den dybe, tantriske orgasme er kendt blandt mange mennesker i verden. I Danmark er fænomenet også omtalt. Mange danskere har endnu ikke oplevet den tantriske orgasme, da den kan være yderst svær at lære at kende. Der er dog få danske læremestre, som arbejder med den tantriske orgasme. Dette betyder at de prøver at lære fænomenet videre og skabe kendskab til det hos andre danskere. Dette indlæg vil handle om den tantriske orgasme og hvordan det er muligt at opnå fænomenet.

Hvad er den tantriske orgasme?

Den tantriske orgasme er en form for orgasme og en helt speciel følelse, som ikke mange oplever. Grunden til dette er, at der ikke er mange som kender til orgasmen. En måde at definere orgasmen på er, at den erotiske energi, lysten og nydelsen bliver bevaret kroppen. Dette vil sige at ekstasen og glæden ved orgasmen faktisk er længere og mere intens i forhold til den mest almindelige orgasme. Personerne som deltager i samlejet vil samtidig have energi bagefter, da den fysiske udløsning ikke er til stede, men kun den psykiske. Orgasme og udløsning er nemlig to forskellige fysiologiske processer. Hvis man lærer at skille dem ad kan samlejet vare meget længere end normalt og man vil ikke miste den erotiske energi. Dette betyder også, at kvinden kan få dybere orgasmer end førhen.

Hvordan kan jeg opnå den?

Det tager lang tid at lære kundskaben ved den tantriske orgasme at kende et hundrede procent. For begge parter af samlejet handler det om at turde at give slip og slappe fuldkommen af. Dette kan virke ganske overvældende for begge parter og derfor er det heller ikke alle, som kommer til at opleve den tantriske orgasme. Mange beskriver den tantriske orgasme, som en livsbekræftende og meningsfuld følelse. For kvinder er orgasmen i høj grad et helkrops-fænomen, da orgasmen overtager hele kroppen. For mænd kan fænomenet være decideret bevidsthedsudvidende.

Læs mere på internettet

Der er utroligt mange hjemmesider på internettet, hvor det er muligt at lære mere om den tantriske orgasme. På Vitalunit.dk er det muligt at høre Jakob Kaergaards beretning om det fantastiske fænomen. Jakob fortæller blandt andet om, at man kommer til at lære sig selv bedre at kende. Derfor er det også et meget effektivt værktøj i ens personlige udviklingsrejse.

 

Er du begyndt at mærke symptomerne såsom dårligt syn og gene? Det er ofte ensbetydende med, at du burde få gjort noget ved dine øjenlåg. Du bør overveje en øjenlågsoperation, som kan fikse dit dårligt syn.