Øjenlågsoperation for enhver

Øjenlågsoperation for enhver

En øjenlågsoperation er en meget individuel ting. Nogle lider af tunge øjenlåg efter mange år, mens andre er født med komplikationer omkring øjnene. Begge ting kan være utroligt generende for personens hverdag, det kan være svært at ligge make-up, og det kan være et problem at kigge fokuseret på noget.

Øjenlågsoperation for enhver

Øjenlågsoperationer kan være for enhver. Det er meget individuelt, hvilke problemer personen har, og hvorfor han eller hun kontakter et sted som Bonnie Erichsen. Bonnie Erichsen er speciallæge i plastikkirurgi, og har mange års erfaring med at operere på ansigtet, som jo ellers er et meget følsomt indgreb. Går der noget galt, så er det personens udseende, som det går ud over. Men samtidig kommer folk også til Bonnie Erichsen blandt andet på grund af, at de er kede af deres udseende. Tunge øjenlåg kan for eksempel få én til at se meget træt ud, og det kan samtidig være meget svært at lægge en pæn make-up og friske sig selv op på den måde. Hvad kan for eksempel være årsag til tunge øjenlåg? Det kan være lavt siddende øjenbryn, som med årene bliver tynget ned mod øjnene, men det kan også være det fedtlag, som ligger bag øjet, som simpelthen bliver slapt og hermed begynder at pose ud som brok. Det vil altid være værre efter en nats søvn, eller efter indtagelse af alkohol.

Konsultation før øjenlågsoperation samt andet info, der er værd at vide

Til din første konsultation anbefaler Bonnie Erichsen, at du tager en ven eller et familiemedlem med som støtte. Der bliver givet mange informationer, så det er en god idé at have et par ekstra øre. Til denne konsultation gennemgår i din unikke problematik, og hvad du ønsker at få ud af en øjenlågsoperation. Herefter fortæller lægen dig, hvad der kan lade dig at gøre, og I bestemmer sammen, hvad der skal ske under din øjenlågsoperation. Du får en tid til operation, og så ses I næste gang, når denne skal udføres. Der er noget generelt information, som er godt at vide, før du møder op på operationsdagen. Øjenlågsoperationen foregår som oftest under lokalbedøvelse, som eventuelt kan suppleres med beroligende medicin, hvis du er meget angst for processen. Den kan også foretages i hel bedøvelse, hvis det ønskes. Hvis dette er tilfældet, så aftaler du med lægen, om der skal fastes eller lignende. Efter operationen har du nogle små plastre på, som skal sidde i 6-7 dage, indtil du skal have fjernet trådene.

Jeg håber denne artikel hjalp dig en smule, med dine spørgsmål. Du kan læse mere her.