konferencecenter Jylland

Konferencecenter Jylland – et hotel med det hele

Har du i din søgen efter konferencecenter Jylland, endnu ikke fundet det helt rigtige sted? Så fortvivl ej! I indlægget her, kommer vi nemlig til at guide dig til et hotel, som besidder alt det nødvendige inden for møder og konferencer. Og så har det oven i købet en særdeles attraktiv placering i det jyske.

Vælg et hotel til din konference

Der er flere grunde til at det kan være en god løsning, at vælge et hotel som konferencecenter. Selvfølgelig er det en forudsætning at det er et hotel som har kapaciteten til større møder og konferencer. Det betyder at der skal være både mindre lokaler, men også et stort lokale, det rette tekniske udstyr samt muligheden for forplejning til alle deltagende. Nogle hoteller er endda indrettet specielt som konference hoteller.

Fordelen ved at vælge et hotel generelt, er at de typisk har gode forplejnings- og overnatnings muligheder. Hoteller er allerede vant til at håndtere mange gæster. Det er derfor ikke noget du behøver bekymre dig om. Et hotel, som agerer godt som konferencecenter Jylland, er hotel Propellen i Billund. De specialiserer sig nemlig inden for området. Læs mere her.

Konferencecenter Jylland med central placering

Foruden at specialisere sig inden for møder og konferencer, så er hotel Propellen også yderst attraktivt placeret. En kæmpe fordel er at hotellet ligger tæt ved Billund lufthavn. Det betyder at gæster fra både ind- og udland nemt kan komme til og fra konference i Billund. Desuden er både Legoland og Lalandia beliggende blot et stenkast fra hotellet.

Som verdensomspændende firma, er Lego et attraktiv og Legoland derfor klart et besøg værd. Specielt for udenlandske konference gæster. Lalandias hyggelige miniby med kæmpe badeland, restauranter, sportslige aktiviteter mm. er også et godt sted at bruge sin fridag eller -aften. Der er mulighed for masser af fælles aktiviteter eller blot et restaurant besøg for mad og drinks.

Hotel Propellen har det meste

Som konference deltager, kan du også vælge udelukkende at benytte hotellets arealer. Her er både mulighed for mad, drinks, møder og overnatning selvfølgelig, men også mulighed for at sidde i fred og ro og arbejde eller benytte hotellets fitness center for en gang træning. Hotel Propellen er absolut en god mulighed, hvis du leder efter et konferencecenter i Jylland. Der er rig mulighed for underholdning både på og uden for hotellets område. De har faktisk det hele, og mere til.