Lad os tale om Social og sundhedsuddannelse

Har du lyst til at tage en Social og sundhedsuddannelse

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om Social og sundhedsuddannelse, som er en super fed uddannelse, der slet ikke får nok omtale. Det skal handle om, hvad denne uddannelse indeholder, men også hvordan du bliver optaget og meget andet. læs med og lær mere i dag her på bloggen. 

Lad og tale om Social og sundhedsuddannelse

Først og fremmest synes jeg, at vi skal tale om, hvordan denne Social og sundhedsuddannelse er skruet sammen. Hvad får man, når man går på denne uddannelse hos Diagonissestiftelsen? Man kan sige, at dette er en uddannelse, for dig der vil gøre en forskel for andre. Du har et stort hjerte for alle slags mennesker i alle mulige situationer, og du er vild med at gøre deres dag bedre i form af dit arbejde. Du har tilmed mod på mennesker, som ikke har det så nemt enten fordi de er syge, fordi de er meget gamle eller fordi de på anden måde har fået tildelt nogle kort her i livet, som ikke er så sjove. Du har interesse i at yde professionel hjælp og omsorg til borgere i det danske velfærdssamfund, og du elsker at putte et smil på borgernes læber. Er det dig? Så er dette uddannelse den helt rigtige for dig. Læs med nedenfor.

Del af et større uddannelsescenter

Med denne kompetencegivende Social og sundhedsuddannelse bliver du klædt på til at sikre borgernes daglige trivsel, så de får mest muligt ud af deres livssituation. Du kan komme ud til mange forskellige slags mennesker i mange forskellige situationer og lag af samfundet. Dit arbejde vil komme til at bestå af både samtale (eller det at skabe velværd for borgerne), samt at hjælpe med praktiske opgaver. På denne Social og sundhedsuddannelse bliver du en del af et større uddannelsescenter, hvor det går mange andre unge studerende. Det er en lille skole, så man kommer hurtigt hinanden ved og lærer hinanden at kende. Så hvis du er glad for sociale situationer og søde medstuderende, som du gerne vil tæt på, så er dette en genial uddannelse for dig. Derudover er det et sted, hvor alle føler sig super trygge ved hinanden, fordi det er så forholdsvis småt et sted. Hvis du sammenligner med Syddansk Universitet eller CBS, så er det her meget mere hyggeligt og man kender alle dem, som man uddannes med. 

Læs mere om uddannelsen under erhverv her på bloggen.