POS system

Nyt POS system til din forretnings kasseterminaler?

Hvis du driver butik, café eller lignende, så kender du måske til alt det med POS system og kasseterminaler. En opdateret kasseterminal er nemlig essentiel for at give både medarbejdere og kunder en optimal oplevelse.

Få et POS system til din forretning nu

Hvis du ikke ved hvad et POS system er, eller du ikke har et i din forretning, så er du ikke helt alene om det. Ikke endnu i hvert fald. Det er alligevel ikke mange år siden at mange forretninger stadig benyttede sig af mere gammeldags kasse systemer. De fleste supermarkeder har haft et POS system i mange år, men små uafhængige forretninger som bagere, kiosker, kaffebarer og lignende har haft en tendens til at holde fast i de gammeldags kasseapparater. Det kommer sig i høj grad af at mindre forretninger ikke har samme ressourcer som store supermarkeds- og restaurant kæder.

Et POS system er noget du skal have penge op af lommen til, men det er ikke blot af de grunde at mange mindre ikke har været lige så hurtige til at få sådan et system. Mange gange handler det om det lavpraktiske. Hvor ofte sætter bagermesteren fra den lokale bager sig ned og begynder at søge nettet tyndt for POS systemer? Det gør han muligvis først når det gamle kasseapparat ikke kan mere, eller hvis en konsulent får overbevist ham om fordelene ved at gå over til POS.

Hvad kan et POS system egentlig?

POS står for Point of Sale. Det er ikke en term vi umiddelbart bruger i det daglige, og derfor er der mange der ikke har den ringeste anelse om hvad det er. Er du forretningsdrivende, kan det dog godt betale sig at sætte sig lidt mere ind i hvad sådan et system egentlig kan. De findes nemlig i forskellige udgaver, og kan gøre oplevelsen for kunder og ansatte både nemmere og hurtigere. Egentlig kan man sige at et POS system er alt det der foregår inde bag ved skærmen. Mange kasseapparater har i dag en touch skærm og her er der altså forskellige kategorier.

Måske som du kender dem fra selvbetjenings kasserne i supermarkedet. Hos en bager vil det blot være ekspedienten som finder knappen med wienerbrød, og måske er der endda en underkategori med de forskellige slags wienerbrød, så hun kan klikke på ’spandauer’ som kunden køber. På den måde kan POS systemet nemlig vise hvor meget der er solgt af hver varer. Det giver et godt overblik over hvad der skal bages mere af og hvad der skal bages mindre af.