Skal du have festmusik til din næste fest? Så har jeg i dag et bud på, hvem man kan vælge som artisten.

Solomusiker eller entertainer? Få festmusik med denne artist

Skal du have festmusik til din næste fest? Så har jeg i dag et bud på, hvem man kan vælge som artisten. Det skal nemlig handle om Phil Nice i dag herinde på bloggen. Læs med.

Både solomusiker og entertainer

Denne artist er super dygtig. Han arbejder både med unge, nyudklækkede musikerer som skal lære at spille et instrument eller synge, men han er også selv udøvende artist. Han kan tilbyde festmusik, og det er både som solomusiker og entertainer. Han har sin helt egen unikke tilgang til festmusik og -underholdning, som både omfatter multiinstrumental solomusik og et karaoke-show. Han har et super bredt repertoire for de sangglade, så der er fest, når han er på. Det kan jeg love dig, fordi jeg selv hyrede ham til min fødselsdagsfest før COVID tog sit indtag. Der holdte jeg stor fest, og det var en meeeega god aften med højt humør og sang og drinks. Der var også dans og det var så fedt. Phil Nice bød klart op til, at man skulle give den gas og synge med til hans optræden. Jeg synes han var helt vildt dygtig, og jeg følte helt, at jeg forkæle mine gæster med god festmusik. Der er intet værre, end at deltage i en fest, hvor musikken bare er så dårlig.

Hvad er hans repetoire?

Noget denne musiker bare er super dygtig til at mærke “pulsen” på sit festpublikum. Til min fest kunne man virkelig mærke hvor tilstede han var. Der var god ping-pong og man kunne tilmed ønske sange. Det gjorde også, at mine gæster bare var så på. Han styrer festmusikken efter stemningen. Så da vi spiste, var der stille og roligt jazz, og så skruede han stille og roligt op for humøret i takt med, at drinksne røg ned. Det var en fed måde, at gøre det på. Det er klart side og spise og lytte musik, men også dansemusik. Hans repertoiret går fra alt fra jazz, rock ‘n’ roll, country, funk, blues, til latin, reggae, dansk- og engelsksproget evergreens. Der er noget for alle. Du kan også hyre ham som karaoke-vært. Dette gjorde min mor til sin fest, og her har han evnen til at bryde isen hos folk, som man aldrig har set det før. Mega fed oplevelse!

Jeg håber, at du er blevet lidt klogere. Læs mere på bloggen lige her, hvis du har lyst. Jeg håber, at du får en dejlig mandag aften.