dickies 874

Dickies 874 – Her finder du eftertragtede designs og størrelser

Hvis du er en del af skater- eller streetkulturen, så kender du sikkert allerede Dickies 874. Alle de cool Københavner butikker har mærket hængende sammen med Wood Wood, Dr. Martens, Adidas og andre brands som repræsenterer coolness og street factor.

Find alt i Dickies 874 på det danske marked

Selvom Dickies er et amerikansk mærke, så har det efterhånden vundet stort indpas i Danmark. Brandet som oprindeligt startede ud med at producere workwear og den dag i dag stadig er kendt for deres populære overalls, har med tiden udvidet deres brand. Er du feinschmecker eller kender, så har du nok også opdaget at det ikke er alle styles og modeller som er lige lette at få fat på. Det er derfor at Dickies 874 nu forhandles på en eksklusiv online webshop, hvor det er muligt at finde modeller og størrelser, som du ikke kan finde andre steder på det europæiske marked.

Multibrand butikker har, naturligt nok, langt fra alle styles som udkommer hver sæson. De er noget til at vælge ud og begrænse sig til de mest populære modeller, da der jo også skal være plads til de andre brands i butikken. Det samme gør sig gældende for multibrand webshops. Dickiestowear.dk er det sted i Danmark som udelukkende forhandler Dickies 874, og netop derfor kan du her finde modeller og størrelser som går udover de populære. De har simpelthen Skandinaviens største udvalg, og så har de fri fragt ved køb for minimum 600 kr, 30 dages fuld returret samt nem ombytning.

Shop cool styles til gode priser

Er din stil ikke specielt street, så siger Dickies 873 dig måske ikke så meget. Måske kender du dog alligevel til deres populære hoodies med logo. De er nemlig nået længere ud end blot street kulturen. De blev næsten alle mands eje i det Københavnske gademiljø i en periode. Det er der flere grunde til. For det første så ejer rigtig mange af os minimum én hoodie, så da Dickies 873 begyndte at være et navn på folks læber her i Danmark, så blev disse easy-wearing hoodies altså ganske populære.

Både fordi den casual stil har vundet større indpas de sidste par år, men også fordi prisen på en hoodie er super overkommelig. Du får altså rimelig meget for pengene. Deres jakker og Sacramento skjorter er også ganske efterspurgte, og på den danske hjemmeside, kan du være heldig at finde et større udvalg.