trappevask København

Vi hyrede professionelle til trappevask København

Vi er et advokat firma med ejendomme rundt omkring i København, som har valgt at hyre andre til at foretage trappevask København. Det er en blanding af leje- og andels lejligheder vi administrerer. Der er en vicevært tilknyttet hver ejendom, så tingen let kan fikses hvis der er noget. Dog er der nogle opgaver som vi har valgt at bruge eksterne firmaer til.

Trappevask København – derfor valgte vi at få det

Grunden til at vi har valgt at hyre et eksternt firma til at stå for trappevask København i vores ejendomme, er fordi de på mange måder egentlig bedre kan betale sig. Nok har vi viceværter tilknyttet vores forskellige ejendomme, men deres primære opgaver består i at ordne småreparationer hist og her, udskifte lyskilder i opgangen, holde rent og pænt foran ejendommen samt bortskaffe storskrald. Vi vil gerne have at vores viceværter kan yde service af høj kvalitet og har derfor valgt at outsource bestemte opgaver til eksterne firmaer.

For eksempel har vi nu et rengørings firma ansat til at vaske trappeopgangene, så de altid fremstår rene og pæne. Desuden bruger vi samme firma når vi ønsker skakt rens og særlige gartneri opgaver til de grønne arealer uden for ejendommene. Det har godt kunne betale sig at gøre det på den måde for os. Vores viceværter kan bruge tiden på andre ting, og stå til rådighed når en vaskemaskine er i stykker eller udsugning tilstoppet. Vi oplever at det fungerer rigtig godt både for lejere, andelsejere og vores viceværter.

Vi højner effektiviteten og niveauet

Vi føler selv at det højner niveauet, at hyre andre til at stå for trappevask København. Selvfølgelig er der omkostninger forbundet med at hyre et eksternt firma, men fordi vi har en del ejendomme rundt omkring i København, har vi kunne forhandle en fin aftale på plads. Desuden peger alt lige nu på at det er investeringen værd. Tilfredse lejere og ansatte er vigtigt for os. Det er trods alt også med til at styrke vores virksomheds brand værdi.

Herfra kan vi i hvert fald godt anbefale det med ikke at stå for alting selv. Der er bare nogle opgaver du er bedre tjent med at sende ud af huset. I dette tilfælde er det trappevask København, og det ser ud til at fungerer super godt i alle vores ejendomme i København. Vi har en vicevært der kommer ud når der er behov for det, og så har vi rene trapper i opgangene hver dag.