musikundervisning

Start til musikundervisning allerede i dag

Drømmer du om at spille på et instrument eller blive bedre til at synge? Så tag springet og start til musikundervisning. Det er nemlig for alle aldre og niveauer. Rytmisk Center tilbyder forskellige hold i København, så du kan altid komme og være med og se om det er noget for dig.

Overvejer du musikundervisning? Spring ud i det

Måske du har overvejet musikundervisning, men ikke helt har turde springe ud i det. Jeg kan kun sige, gør det! Selvfølgelig kan det lyde lettere sagt end gjort, men du vil få så meget ud af det. Det er hvad enten du kommer der for at blive knivskarp inden for et bestemt instrument eller om du kommer for det sociale.

Der er nemlig hold på alle niveauer. Du behøver ikke vær nogen smør tenor, eller være specialiseret i et instrument. Du kan blot komme fordi du synes det kunne være sjovt at lære noget nyt. Omvendt kan du også komme for at forbedre dit guitar spil eller øve din solo stemme, hvis det er det du ønsker.

For både juniorer og seniorer

Musikundervisning er for stort set alle aldre. Selvom det tiltrækker mange unge spirende musik talenter, så kommer der også folk i både 20’erne, 30’erne og ja faktisk op til 90 år. Det er blevet en rigtig populær aktivitet blandt nyudklækkede pensionister. Når man går hjem fra arbejdsmarkedet, har man lige pludselig mere tid til andre ting, så rigtig mange udfolder deres ungdoms drømme. Har du f.eks. altid drømt om at lære at spille elguitar, men aldrig fået taget dig tiden til at lære det, så er denne musikundervisning absolut noget for dig. Der er rig mulighed for at prøve forskellige instrumenter af, så du kan finde din favorit.

Man starter oftest ud med at lære nogle få akkorder, men der skal helt sikkert spilles  og over på en masse fede numre. Det er I som elever også med til at vælge. Er du for eksempel vild med 60’er musik, jamen så kan det være det ender med store Beatles hits, klassikere fra Hitmakers, Lollipops, Clifters og meget mere. Det er fedt at have interesser at kaste sig ud, når man er gået på pension. Hvadenten det er svømning, gaming, lerdueskydning eller musikundervisning  du kaster dig ud, så er det sundt at have noget at gå op i. Du får en fest med det, så du behøver ikke kun bruge dit opium på at gå og nusse i haven.