Mand lider af for tidlig udløsning

Træt af for tidlig udløsning?

Er du træt af for tidlig udløsning? Det kan jeg godt forstå.. Jeg gik også i en længere periode, hvor jeg led under dette. Jeg lærte dog en her del forskellige tricks til, hvordan jeg kunne undgå dette. Det er lige netop dét, som du skal læse om i dette indlæg. Du vil læse om årsagen, som kan være til for tidlig udløsning og du vil også læse om, hvad du kan gøre og hvad du ikke skal gøre. Læs med, hvis du er interesseret.

Hvad er for tidlig udløsning?

Det ligger jo lidt i overskriften. Det er netop, når en af parterne under samleje kommer for tidligt i forhold til den stemning, der er under samlejet. Det kan i de fleste tilfælde være ærgerligt for begge parter, da selve samlejet ikke bliver udført som ønsket. Der er mange mennesker, som ikke kan styre deres udløsning. Det er faktisk overraskende mere normalt end man lige tror. Problemet ligger i, at der er mange, som ikke kan lide den for tidlige udløsning. I de fleste tilfælde passer det nemlig ikke lige ind på lige netop dét tidspunkt, hvor det sker.

Årsag

Den typiske årsag til for tidlig udløsning er din nuværende seksuelle energi. Ofte har man vænnet sig til at bevæge sig på en helt bestemt måde, og når man skal ændre den måde, så kan det være svært. Hvis du er vant til at “bygge” energi op i din penis og bækkenbund for hurtigt, så kan det være svært at få denne energi spredt ud til resten af kroppen. Dette skal du lære at kontrollere. Du skal lære akkurat at sprede energien u di hele kroppen, så du kan holde længere. Det handler om at have kontrol over musklerne i bækkenbunden, så kan du nemlig også have kontrol over din udløsning. Dette er nøglen til et bedre sexliv for dig og din partner, hvor du holder længere.

Løsning

Vil du gerne holde længere i sengen? Der findes én løsning og det handler om at mestre sin seksuelle energi. Øvelse gør mester og derfor tager det også lang tid at mestre sin udløsning og få fuldstændig styr på sin seksuelle energi. Udfordringen er, at du førhen har brugt din krop på en helt bestemt måde, hvor du nu skal ændre energiens retning. Slip for, for tidlig udløsning.

 

Har du oplevet den dybe orgasme? Det er et fænomen, som er kendt blandt mange sexelskere.